Foto's met stickers opleuken op Twitter

In navolging van andere sociale media kun je foto’s op Twitter nu ook met stickers opleuken, een grappige nieuwe functie. Zo ga je er mee aan de slag.

Selecteer eerst een foto om te delen met je volgers door op het camera-icoontje te tikken (1). Kies daarna voor de smiley-knop (2).

Er opent nu een nieuw menu vol stickers. Bovenaan zie je verschillende tabbladen, waarin de stickers onderverdeeld zijn. Kies een sticker uit door er op te tikken.

Bepaal nu de plaatsing van de sticker door ‘m heen en weer te slepen. Je kunt ‘m ook groter of kleiner maken door een in/uitzoom-beweging te maken, en je kunt ‘m ronddraaien door ‘m aan de hoeken vast te pakken en een draaibeweging te maken.

Je hebt nu nog wat extra opties om de foto te bewerken. Klik bijvoorbeeld op het toverstafje om de belichting automatisch te optimaliseren

De drie bolletjes om een filter toe te voegen…

En het tweede icoontje van rechts om de foto te kantelen of bij te snijden.

Overigens hoeft het niet bij één sticker te blijven. Voeg er zoveel toe als je wil. Zodra je tevreden bent met je foto, voeg je nog een leuk tekstje toe en druk je op Tweeten om je creatie online te delen.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>