Microsoft geeft Amerikanen gratis laptop als Windows 10-upgrade niet lukt

Nog twee weken en upgraden naar Windows 10 is niet meer gratis. Om in deze laatste dagen nog zoveel mogelijk mensen over te laten stappen, komt Microsoft in het buitenland met een bijzondere actie.

Amerikaanse en Candadese consumenten mogen de komende tijd binnenstappen in een Microsoft Store, waar de upgrade naar Windows 10 voor ze wordt uitgevoerd. Lukt dat niet binnen een dag, dan krijgen ze een gratis Dell Inspiron 15-laptop.

De computers en laptops die ze meebrengen moeten overigens wel aan de minimale systeemeisen van Windows 10 voldoen – anders zou de gratis laptop wel erg gemakkelijk te krijgen zijn. Ook geldt de actie maar voor één apparaat per klant.

Nederland

Dergelijke fysieke Microsoft-winkels (die overigens verder erg lijken op de winkels van Apple) kennen we in Nederland overigens niet. Hier geldt echter ook dat je voor een upgrade naar Windows 10 moet betalen vanaf 29 juli.

Hoeveel dat precies kost in euro’s, is nog altijd niet bekend. Wel kun je Windows 10 alvast gratis downloaden zónder het direct te installeren. Hoe je dat precies doet, en wat je nog meer over de upgrade moet weten, lees je hier.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>