Pokémon Go-speler stuit op lijk in rivier

De 19-jarige Shayla Wiggins uit het Amerikaanse Riverton vond het lijk toen ze op zoek was naar een water-Pokémon bij een rivier, meldt County 10.

Toen Wiggins de rivier naderde zag ze een lijk drijven, waarop ze de politie belde. Het plaatselijke politiebureau bevestigt de vondst van het lijk tegenover gamewebsite Kotaku. De autoriteiten vermoeden dat het slachtoffer door een ongeluk om het leven is gekomen.

In Pokémon Go kunnen spelers Pokémon vangen door de straat op te gaan, waarop de fantasiedieren uit de populaire Nintendo-reeks op bepaalde gps-locaties verschijnen. 


Uitgesteld

Pokémon Go is deze week in een aantal landen verschenen, maar staat nog niet in Nederlandse appwinkels. Door het grote succes is een officiële introductie van Pokémon Go onder meer in Nederland uitgesteld; het grote aantal spelers overbelast de servers van de game al dagen.

Toch is de game in Nederland via een omweg al wel te spelen. Op iOS kan dit door een buitenlands App Store-account te maken, terwijl op Android een APK-bestand gedownload kan worden. Door het succes van de game zitten aandelen van Nintendo in de lift.

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>