‘Nieuwe details Battlefield 1 uitgelekt’

De informatie werd op Reddit geplaatst door een gebruiker met de gebruikersnaam Lobix300. Door middel van datamining kon hij de bestanden van de alphatest inzien en daardoor veel te weten komen over de shooter, die zich afspeelt tijdens de Eerste Wereldoorlog.

Zo beslaat de singleplayermodus in totaal uit zeven hoofdstukken, waaronder een proloog en epiloog. Ook zijn enkele titels van de hoofdstukken gelekt, die mogelijk hints bevatten naar wat er zich in het hoofdstuk afspeelt. 

De multiplayermodus bestaat uit zeven modi, waaronder bekende speltypes als Rush en Conquest. Enkele nieuwe modi zijn Possession en Breakthrough. In de bestanden zijn in totaal tien maps gevonden.


Geluidsbestanden

Verder heeft de gamer een lijst aan wapens en gadgets gepubliceerd die te gebruiken zijn in de game. Daarvan is het onzeker of de wapens afkomstig zijn uit de singleplayer- of de multiplayermodus. Ook zijn dogtags, geluidsbestanden en camo’s online geplaatst. Een complete lijst aan gelekte informatie is te vinden op Reddit.

Aangezien het om bestanden uit een vroege versie van de game gaat, kan de informatie niet als definitief worden beschouwd. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat EA DICE nieuwe modi toevoegt, of andere verwijdert.

Battlefield 1 komt op 21 oktober uit voor Xbox One, Origin op pc en PlayStation 4.

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>