Gelekte afbeeldingen tonen Samsung Galaxy Note 7

De afbeeldingen van de nieuwe Galaxy Note werden gelekt door EVleaks, het Twitter-account van verslaggever Evan Blass die regelmatig als eerste afbeeldingen van nog niet verschenen toestellen heeft.

Te zien is dat de toestellen net als de Galaxy S7 Edge gebogen schermranden heeft. Op de achterkant van het toestel staat ‘Galaxy Note7’, waarmee de geruchten worden bevestigd dat Samsung de titel Galaxy Note 6 overslaat. Het meest recente Note-toestel is de Note 5.

Op de afbeeldingen is te zien dat de telefoon naast het gangbare zilver en zwart ook in een lichtblauwe versie beschikbaar komt. Blass meldde eerder dat de Note 7 een 5,7 inch Super Amoled-scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels krijgt.

Daarnaast zou de telefoon een 12 megapixelcamera achter zitten, en een selfiecamera met 5 megapixels. Bovendien zou de Note 7 een irisscanner hebben, als extra beveiligingsmogelijkheid naast de vingerafdrukscanner in de thuisknop. Andere gelekte afbeeldingen is te zien dat de Note 7 een usb c-aansluiting krijgt, in plaats van de micro-usb die tot nu toe gangbaar was.

De Galaxy Note 7 verschijnt waarschijnlijk in augustus.

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>