Aanpasbare Windows 10-smartphone NuAns Neo komt naar Europa

De NuAns Neo werd eerder dit jaar op elektronicabeurs CES in Las Vegas getoond en even later in Japan op de markt gebracht. De Japanners willen nu 725.000 dollar (ongeveer 650.000 euro) ophalen om de telefoon over de hele wereld te verschepen.

De NuAns Neo onderscheidt zich van andere smartphones door zijn achterkant: die is door twee panelen naar smaak aan te passen.

Aan de binnenkant is de Neo voorzien van een Snapdragon 617-chip, 2 GB RAM, 16 GB opslaggeheugen en een 13 megapixel camera. Daarmee is de NuAns Neo een smartphone uit het middensegment.

Als het apparaat later in fysieke winkels ligt, is de adviesprijs 399 dollar (zo’n 360 euro). Mensen die de Kickstarter-campagne steunen, krijgen het toestel echter voor 250 dollar (zo’n 225 euro). NuAns wil de Neo in november over de hele wereld gaan verschepen.

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>