‘Update Windows 8.1 maakt traditionele bureaublad belangrijker’

De eerste grote update voor Windows 8.1 moet gebruikers standaard laten opstarten naar het bureaublad, in plaats van de vernieuwde, blokkerige tegelomgeving. Windows 8 kent twee verschillende omgevingen: de nieuwe tegelinterface, gemaakt om ook met touch-apparaten te werken, en het ouderwetse bureaublad, die naast elkaar te gebruiken zijn.


De update naar Windows 8.1 gaf gebruikers al de mogelijkheid om op te starten naar het oude bureaublad en hierbij de tegelomgeving achterwegen te laten. Gebruikers moesten deze optie echter wel eerst zelf installeren. Maar volgens Wzor kiezen alle Windows-apparaten na het installeren van de nog te verschijnen update uit zichzelf voor het oude bureaublad. Tablets kiezen vermoedelijk automatisch voor de tegelinterface.


De grote update van Windows 8.1 wordt verwacht op 11 maart van dit jaar.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>