Grote Xbox One-update verschijnt dit weekend voor alle testdeelnemers

Dat heeft Mike Ybarra van Microsoft bekendgemaakt op Twitter. Hij verwacht dat de update in de loop van de dag voor iedereen zal verschijnen.

De nieuwe Xbox One-update past het design van de interface volledig aan. De spelcomputer moet hiermee beter aansluiten op het eerder verschenen Windows 10. Microsoft ruilt hierbij de mat gekleurde vlakken om voor vierkanten met afbeeldingen uit games, met aan weerszijden extra opties.

Microsoft test de Xbox-update al langer met een selecte groep gebruikers, die zich op de spelcomputer kon aanmelden voor de test. De update zal naar verwachting in november voor niet-testers verschijnen.

Deelnemers van het Windows Insider-programma hebben vandaag ook toegang gekregen tot de nieuwe oktober-update. Hierin worden vooral technische problemen aangepakt, waaronder een aantal bugs in de Kladblok-app.

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>