Review: SanDisk Ultra Dual Type C

Met de komst van de type-c usb-aansluiting kan het voorkomen dat u bestanden van een apparaat met een ‘ouderwetse’ usb-a-aansluiting over wilt zetten naar eentje met de nieuwe aansluiting, bijvoorbeeld de MacBook van Apple en in de toekomst smartphones.

In dit soort gevallen kunt u gebruikmaken van een verloopkabel of -aansluiting, om alles met elkaar te laten samenwerken. SanDisk heeft met de Ultra Dual Type C echter ook een andere oplossing. Dit is een heel kleine usb-stick met een capaciteit van 32 gigabyte. Dat op zich is niet zo bijzonder; wél bijzonder is dat er aan de ene kant van de stick een usb-a-aansluiting zit en aan de andere kant een usb-c-aansluiting. Hiermee is het probleem dus ook meteen opgelost. Qua prestaties moet u overigens niet enorm veel verwachten van deze usb-stick: die vallen wat tegen.

Conclusie

Vernieuwende, niet bijster snelle, maar wel vrij prijzige dubbelzijdige usb-stick.

Adviesprijs: € 49,99

Voor meer informatie: www.sandisk.com

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>