‘Foto fitnesstracker LG lekt uit’

Foto:  Bloomberg

De foto werd geplaatst door het Twitter-account Evleaks, dat vaker foto’s van onaangekondigde producten weet te bemachtigen. 

De Lifeband Touch wordt vermoedelijk een concurrent van apparaten als de Fitbit en Nike Fuelband. Die hebben een bewegingssensor die bijhoudt hoeveel de drager loopt.

Vorige week ging al een gerucht over een fitnesstracker en smartwatch van LG, die de namen G Arch en G Health zouden dragen. LG reageerde op dat gerucht door te zeggen dat “er geen producten met de namen G Arch en G Health in ontwikkeling zijn”.

De producten worden vermoedelijk begin volgend jaar aangekondigd. Volgens het eerdere gerucht gebeurt dat op het Mobile World Congress in Barcelona, dat eind februari plaatsvindt. Het apparaat zou ook zijn opwachting kunnen maken op de gadgetbeurs CES, die in januari wordt gehouden.

Lees onze review van de fitnesstracker Fitbit Flex

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>