Facebook laat teksten en smileys aan foto's toevoegen

Facebook werkt aan een nieuwe functie waarmee je teksten en smileys op foto’s kunt zetten in de app. Ook wordt het mogelijk filters toe te passen op foto’s. De functie is nog niet voor iedereen beschikbaar en is voorlopig nog een experiment.

Dat ontdekte de tech-nieuwssite Techcrunch.

Teksten en smileys

Voor je een foto uploadt krijg je de kans om teksten toe te voegen aan de foto. Dat kan volgens Techcrunch in allerlei verschillende groottes en kleuren. Dat kon al in de Facebook-app voor Android, maar de functie is nu ook beschikbaar voor iOS. Het is daarop ook mogelijk om smileys toe te voegen aan foto’s.

Filters

Naast teksten en smileys kun je ook filters toevoegen aan een foto. Die kun je oproepen met een simpele handbeweging.

Tekst

Facebook test de functie op dit moment onder een beperkte groep gebruikers. Het is niet duidelijk hoe groot die groep is, en wat Facebook verder met de functie van plan is. Facebook test vaker dergelijke functies, die breder worden ingezet als ze succesvol zijn.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>