Bloodstained succesvolste Kickstarter-game tot op heden

Op moment van schrijven heeft de game bijna 4,2 miljoen dollar opgehaald, met nog ruim een dag te gaan voordat de financieringsactie afloopt. 

De vorige recordhouder was de role-playing game Torment: Tides of Numenera, dat in 2013 via Kickstarter iets meer dan 4,1 miljoen dollar ophaalde. Alleen de Ouya en Exploding Kittens wisten meer geld op te halen dan Bloodstained: Ritual of the Night, maar dat zijn respectievelijk een spelcomputer en een fysiek kaartspel.

Bloodstained: Ritual of the Night wordt ontwikkeld onder leiding van Koji Igarashi, voormalig producent van de Castlevania-games. Bloodstained heeft veel weg van die serie: spelers vechten zich een weg door een tweedimensionaal kasteel vol met monsters. Het spel staat gepland voor een release in 2017.

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>