Groei aantal tv-aansluitingen in Nederland

Dat maakte marktonderzoeker Telecompaper zondag bekend.

Volgens Telecompaper werd de groei gedreven door een stijging van 0,6 procent bij het aantal digitale tv-aansluitingen. Bij het aantal analoge aansluitingen was juist een daling met 4 procent te zien.

Ongeveer 90 procent van de huishoudens heeft nu een digitale tv-aansluiting, aldus Telecompaper. Het gecombineerde Ziggo/UPC is de grootste tv-aanbieder van Nederland met bijna 54 procent van de markt, gevolgd door KPN met een aandeel van 27 procent.

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>