Nederlandse boekingssite Treatwell overgenomen voor 34 miljoen euro

Dat meldt de startup, opgericht in 2013, vrijdag.

Consumenten kunnen via Treatwell een kapper, nagelstudio of massagesalon in de buurt vinden en een behandeling boeken. “Door het samengaan met Wahanda zijn we de onbetwiste leider op de Europese markt,”zegt Laurens Groenendijk, medeoprichter van Treatwell.

Sinds de lancering groeide het bedrijf naar eigen zeggen elk jaar met 425 procent. In totaal zijn er meer dan 2.500 salons aangesloten, verspreid over Nederland, België en Duitsland.


Ambities

De oprichters van Treatwell  maakten al eerder hun internationale ambities kenbaar aan NU.nl. Achter het bedrijf zitten vijf ervaren ondernemers, waaronder Laurens Groenendijk van bestelsite Just-eat.com en Erik Wienk, die topman was bij hotelsite Booking.com

Wahanda is het grootste beauty-boekingsplatform van Europa met een hoofdkantoor in Londen. Er werken ruim tweehonderd mensen. De deal met Treatwell is de vierde Europese overname van het bedrijf in de afgelopen zes maanden.

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>