Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Kan ik meer dan een draadloze computer met mijn draadloze router ?
Een draadloze router fungeert als gateway van uw netwerk met het internet , het aansluiten van al uw computers met elkaar en geven hen toegang tot het web . Het functioneert als een normale router , maar heeft ook de mogelijkheid om te laten draadloze - apparaten aan te sluiten op het als goed . Een duidelijk voordeel is de mogelijkheid om verbinding , waar u ook een signaal kan bereiken , maar er zijn ook geen beperkingen op het aantal poorten beschikbaar, je kunt een groot aantal draadloze apparaten aansluiten op een router . Functie

meeste draadloze routers
deze dagen fungeren als een combinatie van een modem en " normale " router , wat betekent dat je niet meerdere apparaten te laten werken nodig . Een router zal een paar LAN-poorten op de rug voor alle computers die moeten op die manier aan te sluiten, maar zijn draadloze mogelijkheden geeft je ook de mogelijkheid om de overdracht van een draadloos signaal voor alle draadloze apparaten in gebruik stellen . Computers zowel draadloos en via de kabel verbonden zal zijn om toegang te krijgen tot het internet , evenals andere computers op het netwerk , ongeacht de manier waarop ze zijn aangesloten .
Ability

omdat alle computers toegang tot het internet verbinding maakt via een modem , zal uw verbinding resultaat kan worden beïnvloed door hoeveel apparaten worden aangesloten. Uw bandbreedte wordt beperkt door uw ISP , en die bandbreedte wordt verdeeld tussen elk aangesloten apparaat - het telt niet als de apparaten zijn uitgeschakeld of inactief , wat meestal betekent dat ze niet toegang tot alle bandbreedte . Terwijl u kan theoretisch verbinden een aantal apparaten , kunt u last " zware" gebruik uur wanneer meerdere apparaten proberen toegang tot het internet , bestanden downloaden of bekijk direct online op hetzelfde moment .
< Br > Hoe verbinden

bij het aansluiten van meerdere apparaten , het proces is afhankelijk van het apparaat zelf . Als u Windows gebruikt , klikt u op het pictogram voor draadloze communicatie in de taakbalk - meestal in de rechterbenedenhoek - selecteer uw netwerk . Als u een Mac gebruikt , klikt u op het pictogram voor draadloze communicatie in de menubalk in de rechterbovenhoek , selecteer uw netwerk . Als u een wachtwoord op het netwerk , dan moet je je hier invoeren . Opmerking andere draadloze apparaten, zoals smartphones en iPods kunnen ook verbinding maken met draadloze netwerken , raadpleeg de handleiding van uw apparaat voor specifieke informatie
Handige tips

Om bandbreedte te sparen voor de computers die . het het meest nodig , uitschakelen of uitloggen van computers die niet worden gebruikt . U kan het afsluiten van diverse programma's , maar computers hebben vaak achtergrondprocessen lopen die nemen bandbreedte toch. Dit helpt ook als je een gebruikslimiet van uw ISP en vermindering van de hoeveelheid verkeer die u gebruikt terwijl u weg bent . Ook een update van de firmware van uw router via zijn bedieningspaneel of er updates beschikbaar zijn . Updates zijn vaak bug fixes en verbeteringen in de prestaties die uw prestaties kunnen helpen .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe je draadloze routers gebru…
·Toegang krijgen tot het D - Li…
·Hoe Hook Up een draadloze rout…
·Het instellen van een Wi - Fi-…
·Wat als de Westell 327W Intern…
·Hoe maak je een computer blokk…
·Hoe Hook Up een N600 een Surfb…
·Hoe de beveiligingssleutel wij…
·Hoe Security Settings een Wire…
  Related Articles
Hoe je twee draadloze routers 
Hoe je DSL gebruiken Met een draadloze l…
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe u uw pc gebruiken als een draadloze …
Hoe maak je een draadloze router repeate…
Hoe een Belkin Wireless G Router gebruik…
Hoe maak je een WCG200 
Hoe maak je een Single Draadloze Net Con…
Hoe kan ik printen met een draadloze rou…
  Netwerken Articles
·Hoe te SSL inschakelen in Apache 2 
·Hoe maak je een Motorola SB5100 kabelmod…
·Stroom Reservation Protocol 
·Hoe Vista netwerk naar Mac OS 
·Wat is een SSDP Port ? 
·Hoe maak je een PSTN protocol Restart 
·WEP Vs . WPA draadloze beveiliging 
·Inzicht Download Snelheden 
·Hoe te achterhalen welke Ethernet Card I…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com