Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Het instellen van een Wi - Fi- Gast-account op een Westell Router
Het runnen van een draadloos netwerk in uw huis of kantoor kan iedereen die een Wi - Fi Ready apparaat bevat - een laptop , smartphone of tablet-computer - om het internet te gebruiken via uw verbinding . Maar je mag niet wilt onbelemmerde toegang tot het netwerk te geven aan iedereen die binnenkomt , het opzetten van een gast -account op uw netwerk via uw router , helpt u de netwerkactiviteit en de toegang te controleren . Instructies
1

Open een browser op elke computer aangesloten op het Westell router , typ " 192.168.1.1 " in de adresbalk en druk op ' Enter '. Deze verbindt uw computer met instellingenscherm van de router . Niet alle Westell routers hebben dezelfde opties ( zie Tips ) , maar je moet een tabblad te zien langs de bovenkant genaamd " My Network ". Selecteer deze en klik op " Add" om een ​​nieuwe account creëren voor uw netwerk .
< Br > 2

Typ de naam van de gast-verbinding , zoals "netwerk - gast " en geef de gebruikersnaam en het wachtwoord voor uw internetverbinding , die de Westell router nodig heeft om de verbinding te delen met anderen . Mogelijk moet u contact opnemen met uw ISP om deze informatie te vinden . Kies " Time out enable" en voer vervolgens een tijd aangeeft hoeveel minuten van inactiviteit elke gebruiker heeft alvorens uit het netwerk worden verwijderd ; . Westell beveelt 30 minuten
3

Klik op " Apply " klik dan op het tabblad " Geavanceerd " aan de bovenkant van het scherm en kies " Gebruikersinstellingen " aan de linkerkant. Typ een naam voor een nieuwe gebruiker , zoals " gast , " en geef de gast-account een wachtwoord van uw keuze . Klik op "Apply " als je klaar bent , maar ergens noteer het wachtwoord, zodat u niet vergeet . U kunt zoveel accounts aanmaken op de Westell router als u wilt , afhankelijk van hoeveel mensen met wie je van plan bent om de verbinding te delen .
4

Maak een account aan OpenDNS ( zie bronnen ) , een gratis dienst om toezicht te houden en de toegang tot uw router voor alle accounts in het netwerk te controleren . Eenmaal geregistreerd , kiest u Web content filtering opties rechtstreeks van OpenDNS voorkomen dat uw gebruikers op het gastnetwerk tot ongepaste inhoud van . Klik op de selectievakjes naast bepaalde soorten inhoud om een ​​gratis filter te installeren op uw router .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe je het wachtwoord op een B…
·Hoe kan ik een Netgear Wireles…
·Hoe te verbinden uw NETGEAR DG…
·Hoe te Disable WEP op een Rout…
·Hoe maak je een WiFi- signaal …
·Hoe de firmware veranderen op …
·Hoe de WEP instellen voor Acti…
·Hoe maak je een hogere overdra…
·Hoe je poorten openen in een M…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·How to Get Rid van de navigatiebalk op u…
·Hoe je draadloze router instellingen Toe…
·Hoe u een proxy instellingen wijzigen Sn…
·Hoe configureer ik een Netgear WGR614 Wi…
·Hoe installeer ik draadloze netwerkkaart…
·Hoe te Gebruikersaccounts op uw website …
·Hoe controleert u de SSL 
·Hoe kan ik een laptop Stel een 802.11G A…
·Wat Is AppleTalk ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com