Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe link WAN Twee Routers
De Wireless Area Network van twee routers kunnen worden gecombineerd , zodat ze gekoppeld zijn , die bekend staat als het overbruggen van de netwerken . Het voordeel is dat je kunt gebruik maken van twee of meer routers om de effectieve dekking van uw WAN te breiden , maar het krijgen van alles correct ingesteld is noodzakelijk om het netwerk conflicten te vermijden . Routers werken op elk apparaat toe te wijzen op een netwerk een specifiek IP-adres, maar als twee routers zijn het toewijzen van adressen , kunnen er conflicten zijn. Een van de apparaten moeten over de routing -functie uitgeschakeld om de conflicten op te lossen en met succes een koppeling te maken . Wat je nodig hebt
ethernetkabel
Toon Meer Aanwijzingen

Macht 1 van de secundaire router , en koppel het los van elke breedbandmodem verbinding.
2

Sluit uw computer aan op de primaire router via een Ethernet-kabel . De kabel moet worden aangesloten op een genummerde poort , terwijl de breedbandmodem aangesloten moet worden op de internetpoort .

Typ het IP-adres van uw primaire router in de browser van uw computer 3 . Veel routers maken gebruik van een IP- adres 192.168.1.1 , maar u kunt vinden jouwe online vermeld ( zie link in Resources ) .
4

Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw router . Als je het niet weet , kunt u het vinden online ( zie link in Resources ) .
5

Vind de Local Area Network configuratiepagina van uw router . Noteer het IP-adres van de router , dat is wat je hebt getypt in om naar de configuratiepagina . In het Dynamic Host Configuration Protocol - vaak afgekort als DHCP - afdeling , stelt u het eerste adres beschikbaar zijn om het adres van uw primaire router plus twee. Dus , indien het adres van uw primaire router is 192.168.1.1 , stelt de eerste beschikbare adres te zijn 192.168.1.3 . Dit regelt de lijst met beschikbare adressen die de router zal toewijzen aan aangesloten apparaten zoals computers en tablets . Toepassing en de instellingen opslaan .
6

Navigeer naar de Wi - Fi-instellingen en noteer het type beveiliging , SSID en wachtwoord . U moet deze precies op de secundaire router overeenkomen . Toepassing en de instellingen opslaan .
7

Koppel uw computer vanaf de primaire router . Sluit hem aan op de secundaire router , en schakel de secundaire router .
8

verbinding met de configuratiepagina van de secundaire router . In de sectie LAN , ingesteld IP -adres van de secundaire router aan het adres van de primaire router plus een. Dus als IP -adres van de primaire router 192.168.1.1 is , moet de secundaire router ingesteld op 192.168.1.2 . Toepassing en de instellingen opslaan .
9

Schuif naar het gedeelte DHCP van de secundaire router en uitschakelen. Er zal waarschijnlijk een doos of een knop met deze optie . Kies de instelling die de schakelaars van de DHCP-server . Hierdoor kan het primaire router to all IP adressen , terwijl de secundaire router wordt gebruikt om eenvoudig doorgeven door. Toepassing en de instellingen opslaan .
10

Blader naar de draadloze configuratiepagina voor de secundaire router . Breng exact dezelfde instellingen op de secundaire router als primaire . Het type beveiliging , SSID en wachtwoord moet exact overeenkomen . Toepassing en de instellingen opslaan .
11

Sluit een Ethernet -kabel van een genummerde poort op de achterkant van de primaire router om een genummerde poort op de achterkant van de secundaire router . Je hebt nu twee routers die zijn aangesloten en het delen van dezelfde WAN .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe je het wachtwoord Take Off…
·Hoe maak je een wachtwoord voo…
·Waarom heb je nodig een router…
·Hoe maak je een Sky Wireless R…
·Hoe je je Netgear router Bridg…
·Hoe zet ik een draadloze route…
·Hoe te Netflix gebruiken met e…
·Hoe maak je een statisch IP vo…
·Hoe maak je een Belkin F5D7230…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van een draadloos netwe…
·Hoe installeer ik een Wireless LAN Mini-…
·Definitie van Hypertext Transfer Protoco…
·Hoe de startpagina wijzigen in NetZero 
·Hoe te Tapes formaat met NetBackup 
·Hoe te identificeren een IP -nummer 
·Hoe je LAN Computers Toegang 
·Hoe te Boost My receptie Wireless WiFi o…
·Mijn Ethernet LAN werkt niet op mijn Ace…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com