Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
VoIP telefoons Vs . Reguliere Phones
VoIP ( Voice over Internet Protocol ) telefoons, die de gebruiker toestaan ​​om telefoongesprekken via het internet naar andere gebruikers te maken , worden steeds meer rivaliserende conventionele mobiele telefoons . Er zijn een aantal verschillen tussen VoIP telefoons en mobiele telefoons . Het afwegen van de voor-en nadelen van elk kan u helpen beslissen welk type te gebruiken . Kosten

meeste oproepen
van een gewone mobiele telefoon zijn niet gratis . Lokale gesprekken via een VoIP- telefoon service zijn gratis , maar internationale gesprekken betalen . U kunt een gewone telefoon van een VoIP- telefoontje . Deze oproepen worden opgeladen, maar kan goedkoper zijn dan mobiele telefoontjes zijn, afhankelijk van de VoIP- service provider .

Zowel VoIP en mobiele telefoon service providers bieden de mogelijkheid om ofwel een pay - as-you - go -service of een maandelijkse plan.
Messaging

het kost meestal geld om een ​​SMS ( short Message Service ) tekstbericht te sturen van een gewone mobiele telefoon , met de prijs afhankelijk is van uw telefoon exploitant , telefoon -netwerk van de ontvanger en of telefoon van de ontvanger is in een ander land . VoIP-telefoons , echter bieden een instant messaging service betekenis gebruikers kunnen in de tekst met collega- gebruikers gratis communiceren , zowel lokaal als internationaal . U kunt ook VoIP-telefoon diensten te gebruiken om SMS- tekstberichten verzenden naar gewone mobiele telefoons . Afhankelijk van uw VoIP-telefoon provider , kan SMS goedkoper zijn dan wanneer u een gewone mobiele telefoon gebruiken .
Call Features

meeste gewone mobiele telefoons
hebben bel functies, waaronder doorschakelen , nummerweergave en voicemail . VoIP- telefoons hebben deze functies naast andere zoals video calling , groep videobellen en het delen van het scherm . Als u een VoIP- telefoontje op een computer te maken , kunt u ook documenten maken en surfen op het internet , terwijl op de oproep .

U kunt alleen een telefonische vergadering op bepaalde modellen van de mobiele telefoon aan te sluiten. Met VoIP -diensten , echter , conference calling is een standaard functie .
Draagbaarheid

Een van de belangrijkste redenen voor en de voordelen van een mobiele telefoon is de draagbaarheid . Je kunt het meenemen rond met u en bellen en gebeld worden waar er een signaal . Omdat u toegang tot het web moet internetgesprekken te voeren , hebben VoIP telefoons oudsher minder draagbaar geweest . Hoewel er soorten draagbare computers zoals laptops en netbooks , deze nemen meer ruimte dan mobiele telefoons en zijn moeilijker om mee te nemen . Ze kunnen alleen worden gebruikt in Wi - Fi- hotspots of met een USB-dongle . Echter , met de komst van PDA's en internet-enabled mobiele telefoons , is het nu gemakkelijker om VoIP- gesprekken voeren terwijl u onderweg bent .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Drie typen van VoIP-dienst 
·Hoe kan ik mijn stem lager op …
·Hoe maak je een frauduleuze Vo…
·Hoe maak je een telefoontje va…
·Hoe kan ik faxen via VoIP ? 
·Hoe maak ik een 7916 -uitbreid…
·Hoe te versturen SMS Over VoIP…
·Lijst met VoIP-protocollen 
·Wat is VoIP SIP ? 
  Related Articles
Router Connection Speed ​​Vs . Throughpu…
G Vs . B Routers 
Wireless G Vs . N Routers 
Wireless - G netwerk Vs . Wireless - N n…
Hardwire vs Draadloze routers voor kabel…
Linksys Router WEP vs WPA op Comcast 
PCI Vs . USB Wireless Adapter 
Verizon Vs . Sprint AirCard 
Gateway Vs . Router 
  Netwerken Articles
·Zelfgemaakte WiFi Antenne 
·Hoe je uitschakelen Linksys WRT320N Fire…
·Hoe te testen 1 Gigabyte Ethernet Switch…
·Wat is een IP- Monitoring System ? 
·Hoe u uw USB- brug met wireless en Ether…
·Hoe te optimaliseren een D - Link DIR - …
·Draadloze Camera Vs . Kabel 
·Hoe je Quicktime 7.50.61 installeren Met…
·Hoe maak je een Open Port 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com