Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Draadloze Camera Vs . Kabel
Bij de beoordeling van concurrerende technologieën , zoals draadloze vs bekabelde camera's , is het belangrijk om elke optie strikt gebaseerd op de prijs versus prestatie te beoordelen . Om een totale prijs , de kosten van de apparatuur zelf , alle bijbehorende installatie- kosten, inclusief bekabeling en eventuele service calls die door deze apparatuur tijdens de operationele levensduur moet rekening worden gehouden met berekenen. Deze zelfde toetsing geldt ook voor de prestaties , maar deze criteria wordt weer gemeten over de uitrusting van de gehele levensduur . Voordelen van Kabel

De kabel zelf , op de juiste wijze is geïnstalleerd , wordt beschouwd als bijna 100 procent betrouwbaar is in de veronderstelling dat er geen schade wordt toegebracht . De monteurs van de inzet kabel is goed begrepen en kan worden uitbesteed aan erkende installateurs in bijna elke locatie . In veel gevallen de mogelijkheid om de kabel lopen en dragen de kracht van de camera in dezelfde bedrading maakt kabel een voorkeur wanneer de apparatuur wordt in afgelegen locaties is gemonteerd .
Nadelen van Cable
< br

Accidental kabel bezuinigingen of schade aan afscherming van de kabel > kan optreden als gevolg van bouwwerkzaamheden , zoals in het geval waar de kabels kunnen worden ingewerkt in muren . Schade door ijsvorming is een andere bedreiging voor de bekabeling die kan optreden wanneer de kabel op exterieur gebouw oppervlakken en in klimaten waar vriezen is gemeengoed is gemonteerd . Zelfs kabel die is geregen op elektriciteitsmasten kunnen kwetsbaar zijn voor ijsvorming of de gemeenschappelijke verkeersongeval . Kabel installaties in een afgewerkt gebouw kan erg duur om te verbergen of wanneer onbedekt kan zo lelijk uit een interieur perspectief worden gezien .
Voordelen van Wireless

Een voordeel van draadloze technologie is dat het vrij snel kan worden geïnstalleerd . Wanneer camera's moeten tussen verschillende losse gebouwen draadloos worden ingezet kunnen worden ingezet in een paar uur . In tegenstelling , zou bekabeling langere tijd als nutsbedrijven betrokken zijn of technische studies en constructie toelaat vereist vereisen . Wireless biedt ook de flexibiliteit om te verhuizen van een camera snel , tijdelijk of permanent , zoals vereist zonder de noodzaak om restring kabel .
Nadelen van Wireless

Alle draadloze technologie functies met behulp van een plakje RF-spectrum om de video streams van camera naar meldkamer evenals het verzenden van opdrachten voor tilt en zoom controle terug naar de camera indien nodig voeren . Elke individuele camera zich een gedeelte van het totale spectrum draadloze gewijd zijn eigen werking . Dit betekent dat het totale aantal draadloze camera die kan worden ingezet op een draadloos netwerk wordt beperkt door de beschikbare spectrum waarin het draadloze afgiftesysteem . Als voorbeeld , laten we bepalen dat een draadloze camera netwerk in kwestie omvat 8 MHz van het spectrum voor de camera om video doorgeven aan de meldkamer . Als elke camera is een eigen 1MHz gedeelte van het spectrum bedoeld voor het gebruik dan slechts acht camera's in een bepaald dekkingsgebied geïnstalleerd . Indien meer camera zouden worden geïnstalleerd die extra camera zou interferentie om de oorspronkelijke acht creëren door te proberen de reeds gebruikte deel van het spectrum gebruikt . Bovendien , IP-camera's , in het bijzonder de verscheidenheid die wifi gebruiken , hebben het potentieel probleem van de off-line genomen , per ongeluk of met opzet , als gevolg van interferentie . In beveiligingstoepassingen kan dit een echte zorg te zijn .
Controle en het beheer

Het is ook noodzakelijk om te begrijpen dat de mogelijkheid om een ​​camera te besturen en hebben het kantelen of zoomen kan cruciaal zijn voor vele toepassingen . De afgifte van opdrachten wordt uitgevoerd door het sturen van een commando van de meldkamer om de camera te vertellen de camera wat te doen. Hoewel dit triviaal te doen over kabelnetwerk als een draadloos netwerk wordt ingezet , met name op basis van een half duplex technologie zoals WiFi , een probleem kan optreden als het aantal camera's op het netwerk te verhogen . Op een gegeven moment , als meerdere videostromen worden teruggekoppeld naar de PAC , de mogelijkheid om commando's een of meer camera de videostroom ( s ) van de andere camera onderbreken . Dit is geen onoverkomelijk probleem en met de juiste ontwerp kan worden geminimaliseerd , zo niet volledig geëlimineerd , maar dit moet rekening worden gehouden bij het ​​ontwerp en de planning van de inzet camera wordt gemanipuleerd , niet na de bouw is voltooid .
< Br >

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Wat is een Virtual Warehouse ?…
·Hoe vindt u & Delete Adium Cha…
·Hoe Hook Up een Linksys Switch…
·Systemen vs Netwerk 
·Hoe maak je een knooppunt in e…
·Hoe Set Up Remote Access voor …
·Hoe te versturen Bulk Email On…
·Hoe maak je een time-out inste…
·Hoe maak je een Cat5 -kabel Co…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat maakt een wachtwoord gemakkelijk te …
·UNC Path Vs . Kaart gebracht Drive 
·Hoe maak je een draadloos signaal versle…
·Hoe maak je een UTStarcom CDM7126 Proble…
·Hoe kan ik een grafisch object Achter te…
·Hoe maak je een nieuwe computer verbindi…
·Hoe maak je een DSL -modem activeren 
·Hoe om WiFi Setup op een laptop 
·Hoe te voorkomen dat anderen toegang Mij…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com