Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Epson V500 Vs . V700
De Epson V500 en V700 zijn foto- scanners geproduceerd en verkocht door Epson , een van de grootste fabrikanten van computer randapparatuur in de wereld . Ze zijn geplaatst op het bovenste niveau van Epson scanners ontworpen voor persoonlijk gebruik , en het voorvoegsel " V " geeft de mogelijkheid om dia's en andere film te scannen . Features Belangrijkste

De Epson V500 en V700 zijn flatbed kleurenbeeld scanners , produceert beelden met een 48 - bits kleurdiepte en 6400 dpi optische resolutie . Elk apparaat heeft Digital ICE ( Digital Image Correction en Enhancement ) technologie, die wordt gebruikt voor het verwijderen van het oppervlak gebreken, zoals stof en krassen van gescande afbeeldingen . Ook kunnen gebruikers dia's , negatieven en middelgrote formaat film scannen kan met de scanners ' ingebouwde transparantie -eenheid .
Speed ​​en Capacity

Epson
ontwierp de V700 aan zijn meer geavanceerd dan de V500 . Hij kan een groter aantal beelden en een grotere verscheidenheid aan maten . Plus , de V700 heeft een snellere scansnelheid dan zijn kleinere broertje , en het komt gebundeld met meer software.
Boxed Accessoires

Inbegrepen bij de Epson V500 zijn 35mm en medium formaat film houders , een set - up sheet , netadapter en netsnoer , Hi - Speed ​​USB 2.0-kabel , de installatie-cd en een Adobe Photoshop Elements DVD-ROM . Zoals eerder vermeld , Epson V700 heeft meer software - . Bijzonder , LaserSoft Imaging SilverFast SE6 , Epson Copy Utility , en Epson Scan met Epson Easy Photo Fix technologie software
overwegingen

in aanvulling op bepaalde functies en meegeleverde accessoires , de Epson V500 en de V700 ook verschillen in fysieke kenmerken . De V700 is groter , dikker en weegt bijna twee keer zoveel als de V500 . Bovendien , terwijl de V500 heeft een Hi - Speed ​​USB 2.0/1.1 interface, met scannen , e-mail , kopiëren en PDF- knoppen , de V700 heeft aansluitingen voor USB 2.0 en IEEE 1394 , met een eenzame knop Start . De scanners delen echter dezelfde maximale lees oppervlakte van 8,5 inch x 11,7 inch .
Prijs en beschikbaarheid

ingang van juni 2010 heeft de Epson V500 heeft een fabrikant adviesprijs van 199,99 dollar , terwijl die van de Epson V700 is $ 599,99 . Klanten kunnen aanschaffen de scanners van de Epson- website , evenals verschillende winkels zoals Amazon.com en Staples .

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe te installeren een HP scan…
·Hoe te filmrolletjes ontwikkel…
·Vergelijking van Digital Scan …
·Problemen met Canon CanoScan L…
·Hoe verwijder ik documentforma…
·Hoe de resolutie te veranderen…
·De aard van de hoge resolutie …
·Specificaties voor de HP ScanJ…
·Hoe om gescande items bijsnijd…
  Related Articles
iPad 16 Vs . iPad 32 
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Google Android Tablet PC Vs . iPad 
Que Vs . iPad 
16gb iPad Vs . 32gb iPad 
Android Pads Vs . de iPad 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
iPad Vs . Android Tablet 
  Hardware Articles
·Problemen met de KVM USB 
·OptiPlex 390 Vs . 380 
·Mijn Webcam zal niet werken in iPhoto ma…
·Hoe om Sluit uw camera aan een iPad 
·Hoe maak je een Belkin Keyboard Driver 
·Hoe om dvd's te kopiëren naar HDD 
·Hoe maak je een boot diskette convertere…
·Hoe de inkt Chip in een Lexmark deactive…
·Hoe om te controleren Printing Ink 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com