Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
De aard van de hoge resolutie afbeeldingen voor Restauratie
Wanneer Louis Jacques Mande Daguerre geperfectioneerd een proces van imprinting licht op tinnen borden in 1839 , de foto werd geboren . Tijdens de komende 172 jaar , fotografie onderging verschillende transformaties , alles waardoor het makkelijker en goedkoper voor de gemiddelde persoon om een ​​foto te nemen . Computers en de verspreiding van digitale camera's revolutie in de industrie , waardoor een camera met instant beeldvorming in ieders handen. Maar een eeuw van prenten documenteren familiegeschiedenis zijn allemaal in gevaar vervagen . Scannen , archiveren en herstellen van oude foto's in hoge resolutie is big business . Afbeeldingen scannen

De meeste mensen bezitten een aantal oude foto- albums met familiegeschiedenis gebeurtenissen , verjaardagen , bruiloften en vakanties samen met schoenendozen gevuld met losse foto's , negatieven en dia's . Scannen, archiveren en opslaan van de oude afbeeldingen in digitale bestanden is eenvoudig, maar tijdrovend . Restauratie van oude , vervaagde en gescheurde foto's vereist kennis van een foto imaging programma . Consumenten kunnen ervoor kiezen om te doen het zelf scannen of gebruik een foto- scanning en restauratie service.
Resolutie

Scanners
bedienen met behulp pixels of dots per inch ( DPI ) . Het totale aantal van de DPI's in de uiteindelijke gescande afbeelding is de resolutie . Weten het eindproduct gewenste uit een gescande afbeelding bepaalt de resolutie van de foto wordt opgeslagen op . Scansoftware biedt verschillende instellingen om uit te kiezen bij het scannen van de foto's . Hoe hoger de resolutie , hoe groter de uiteindelijke foto's kunnen worden afgedrukt en weergegeven . Voor online alleen afbeeldingen , scannen met 72 DPI is aanvaardbaar . Bij 300 DPI , een foto kan worden op 8 gedrukt door 10 centimeter en de kwaliteit niet verliezen . Proberen om een ​​lage resolutie scan op een groot formaat af te drukken zal resulteren in een wazig , dronken afbeelding . De software voor het afdrukken zorgt ervoor dat de foto wordt vervalst en de kwaliteit te verliezen .
Slides , afdrukken en negatieven

Beginnend met een grote foto is het beste scenario sinds het kan worden gescand met een hoge resolutie en gedrukt in een groot formaat . Maar veel foto's opgeslagen in albums zijn klein , 4 bij 6 inch of kleiner , en ze scannen bij 600 DPI is de beste optie . Dia's en negatieven zijn veel kleiner , meestal ongeveer 1 centimeter per 1 centimeter , dus die moeten worden gescand met een hogere resolutie , 1200 DPI en door het selecteren van de negatieve of positieve optie . Hoe hoger de resolutie , het eindresultaat zal duidelijker foto die gemakkelijk gemanipuleerd voor gebruik in elk formaat leveren . U kunt een afbeelding krimpen maar niet geconverteerd een dus verzamelen de meeste pixels mogelijk wanneer aanvankelijk scannen .
Kleur versus zwart-wit

Altijd scannen met behulp van de RGB -modus , zelfs wanneer de foto is in zwart- wit . Deze kleurinstelling vangt pixels met drie verschillende lagen --- rood , groen en blauw die opgeteld miljoenen kleuren vormen . De drie primaire kleuren worden geprojecteerd op TV -en computerschermen voor de kijker om een ​​breed scala van kleuren te zien . Zwart en wit instellingen zijn alleen te scannen op een laag --- zwart --- en voor toekomstige manipulatie van de foto's is het gemakkelijker als er meer niet minder informatie werd gevangen op het moment van de scan .
Restoration

Bewaar de originele foto en archiveren op een aparte harde schijf of cd . Bij het herstellen van het bestand , kopieert de foto , nooit werken op de originele scan in het geval een fout is gemaakt , kan het niet in staat zijn om ongedaan worden gemaakt . Met behulp van een foto-editing software programma , kan tranen worden gewist , vlekken en vlekken veroorzaakt door de tijd en de behandeling zal verdwijnen en het gebruik van de beschikbare gegevens met de software tools , verloren gegevens kunnen worden hersteld .
Storage

Foto
gescand bij hoge resoluties snel nemen ruimte in beslag . Veel bestanden zal 20 MB of meer . Breng de bestanden op een aparte harde schijf of schrijf ze op een cd of dvd . Sla de bestanden als TIFF , ( Tagged Image File Format ) . De TIFF -bestand is ontworpen om alle gescande en herstelde informatie en de beelden zullen niet verminderen wanneer geopend en gesloten te houden . Het opslaan van afbeeldingen als JPG ( Joint Photographic Experts Group ) is prima voor het delen met anderen en het bekijken op een computer , maar zijn methode zal het bestand en kleine details te comprimeren zal elke keer dat de foto wordt geopend verloren .
< br >

Previous: Next:
  Scanners
·Software voor Slide & Negative…
·Canon 8800F Specificaties 
·Hoe maak je een Primax Colorad…
·Hoe maak je een Canon LiDE 35 …
·Hoe om documenten te scannen m…
·Hoe te TIF -bestanden opslaan 
·Hoe te kopen Biometrische hand…
·Hoe je oude foto's converteren…
·Hoe maak je een 6136U scanner …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe te FreeAgent Go Format 
·Hoe je het scherm vervangen op een LifeB…
·Hoe te Externe DVD Drives Fix 
·Hoe kan ik een CD rippen 
·Hoe vervang ik een Gateway 1450 Floppy D…
·Hoe je Bluetooth Modules toevoegen 
·Hoe kan ik een LCD scherm vervangen in e…
·Hoe een BIOS- upgrade te installeren 
·Verifone Nurit 8020 Instructions 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com