Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Laptop Power Tips
Een laptop kan draaien op wisselstroom of het kan een ingebouwde batterij gebruiken om de macht . Windows XP , Vista en Windows 7 zijn onder andere opties voor het laten u instellingen die u in staat om energie te besparen en het maximaliseren levensduur van de batterij te configureren . Zelfs wanneer u uw laptop draait met behulp van netstroom , kunt u nog steeds wilt energiebesparende opties om uw elektriciteitsverbruik te verminderen configureren . Windows 7 Energiebeheer van Windows XP en verschillen , en Windows 7 kunt u meer flexibiliteit bij het configureren van de macht opties . De opties vermogen voor Vista en Windows 7 zijn identiek . Standby

U kunt uw laptop configureren in standby -modus te gaan door de energieopties beschikbaar in Windows-besturingssystemen , zoals XP en Windows 7 . U kunt deze optie ook te configureren met behulp van de Energiebeheer in het Configuratiescherm . In XP , is deze optie bekend als System Standby . In Windows 7 , is standby gekregen een nieuwe naam, krijgt u de optie " zet de computer om te slapen . " Standby is de computer niet helemaal stoppen , maar sluit alle systemen , behalve de processor van de computer , of CPU en RAM-geheugen van het systeem , of RAM . Dit bespaart de meeste energie in de laptop vanwege bevoegdheid om andere systemen , zoals het scherm en de harde schijven , wordt gestopt . Echter , omdat de CPU en RAM hebben nog steeds macht , het besturingssysteem en de programma's zijn direct beschikbaar wanneer u het systeem brengen van de stand door het openen van de laptop deksel of het bewegen van de muis of een ander aanwijsapparaat . Als uw werkpatroon betekent dat u met tussenpozen laat uw laptop voor een korte periode , moet u deze configureren om te gaan in standby -modus na een periode van inactiviteit die u kunt opgeven .
Hibernate

uw computer instellen om te overwinteren na een periode van inactiviteit of wanneer u de deksel van de laptop dicht is vergelijkbaar met de oprichting ervan in te gaan op de stand-bymodus . Alle systeeminstellingen en geopende programma's zijn beschikbaar om u als de laptop uit de slaapstand komt , maar het zal iets langer duren voor ze klaar zijn voor u om te gebruiken . Dit komt omdat in winterslaap , alle macht om alle systemen is stilgelegd . Het systeem display en geopende programma's worden gestort op een gebied van de harde schijf van de laptop en moeten opnieuw worden geladen in het RAM wanneer de computer komt uit winterslaap. Echter , winterslaap behoudt meer stroom omdat het systeem wordt helemaal naar beneden . Om de batterij te sparen , moet u uw laptop ingesteld op slaapstand wanneer u de laptop deksel dicht als je niet gaat het nodig hebben tijdens het reizen naar het werk of naar een vergadering . Zo kan zelfs de trickle van de batterij gebruikt in de standby -modus de batterij volledig leeg terwijl je op reis bent .
Monitor en harde schijven

De kracht opties in XP en Windows 7 kunt u energie besparen door u te laten instellingen die uitgeschakeld voeding van de monitor en macht om de harde schijf na een periode van inactiviteit die u kunt selecteren configureren . Deze opties zijn beschikbaar op het tabblad "Power Schemes " wanneer u het venster Energiebeheer te openen in het Configuratiescherm voor XP laptops . Als uw laptop draait Vista of Windows 7 , moet u " Change Advanced Power Settings " uit het raam macht opties die u toegang hebt vanuit het Configuratiescherm selecteren . Dit stelt u in staat om energie te besparen als je alleen gaat kort weg te zijn van uw computer zonder dat het systeem in stand-by of slaapstand .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe de batterij vervangen op e…
·Hoe maak je een goede laptop b…
·Hoe naar Boot een Acer ZG5 Van…
·Hoe weet ik of mijn laptop Ver…
·Hoe je RAM toe aan een Thinkpa…
·IBM Lenovo ThinkPad R60 Laptop…
·Hoe kan ik een Acer AL1917 Mon…
·HP XF328 Specificaties 
·Hoe te Bluetooth Stap op M11x 
  Related Articles
Hoe maak je een iPad Power Adapter kopen…
iPad Tips 
iPad Tips en hints 
Tips voor het opzetten van een iPad 
Apple iPad Tips 
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
Hoe gebruik je een iPad 3G aan Sluit een…
Hoe kan ik een laptop te vervangen door …
Hoe maak je een iPad laden via een lapto…
  Hardware Articles
·Blue Snowball wordt niet herkend door mi…
·Hoe kan ik mijn iPod Mute 
·Moederbord en Problemen met het toetsenb…
·Hoe afdrukken van een juridisch Grootte …
·Retina Display vs iPad 
·De X1950 XT Vergeleken met een 8800 GTS 
·Hoe je BIOS op een Asus Toegang 
·Hoe je RAM-geheugen installeren in een H…
·Mijn Toetsenbord en touchpad werken niet…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com