Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Moederbord en Problemen met het toetsenbord
Ondanks de grote vooruitgang in de computer industrie om plug te maken en te spelen hardware een realiteit , het feit blijft dat er nog steeds een aantal ongelijksoortige specificaties die een dergelijk streven trotseren . Namelijk de universele erkenning en werking van de computer toetsenborden met hun moederborden . Toetsenborden rechtstreeks aansluiten op het moederbord headers en als zodanig onderworpen zijn aan low-level hardware ontdekking die , soms , is minder dan nauwkeurig . Hardware Damage

Vrijwel de grootste oorzaak van ongelijksoortige communicatie tussen een moederbord en toetsenbord is dat van een defecte toetsenbord poort . Er zijn twee veel gebruikte toetsenbord verbindende specificaties , PS /2 en USB . Als een toetsenbord lijkt volledig worden genegeerd bij het opstarten door een computersysteem , is er een hoge mate van waarschijnlijkheid dat er een hardwarefout aan connector . In het geval van een USB-poort zij onjuist , hoeft u alleen het toetsenbord connector verplaatsen naar een andere poort . Indien een PS /2 poort defect is , moet u een USB-toetsenbord of PS /2 naar USB converter te kopen om het toetsenbord te gebruiken als er traditioneel slechts een PS /2 op een bepaalde moederbord .
< Br > Niet-ondersteunde , Hardware

Er zijn twee redenen waarom een specifiek toetsenbord ondersteund door een moederbord kan zijn . Ten eerste kan een toetsenbord gewoon enkele maanden of jaren jonger dan de computer en als gevolg daarvan het moederbord niet is ontworpen voor die specificatie . Ten tweede , als het toetsenbord beschikt over een aantal eigen architectuur , zoals de Logitech G15 , het toetsenbord moet hebben driver fabrikant software correct geïnstalleerd te worden erkend en goed functioneren .
Key Mapping

Toetsenborden
zijn grotendeels ontworpen met hun regionale sleutel sets op zijn plaats op het moment van verzending . Indien een toetsenbord wordt gebruikt buiten het bedoelde gebied kan nogal onregelmatig functioneren of helemaal niet. Om deze storing op te lossen, moet u de sleutel mapping veranderen , soms genoemd karakter mapping , instellingen binnen het besturingssysteem te maken van het toetsenbord correct met de ongelijksoortige computer .
Moederbord Instellingen

De BIOS , Basic Input Output System , van een moederbord kan een specifiek toetsenbord instelling , die het zal gebruiken om te zoeken naar een keyboard -apparaat hebben . Als dit is ingesteld op USB of PS /2 en het toetsenbord is niet aangesloten op de overeenkomstige poort , kan het moederbord een apparaat verkeerd gelezen als een toetsenbord of niet lees het helemaal. Een remedie voor deze situatie is om alle overbodige apparaten uit de computer en alleen sluit het toetsenbord om een ​​specifieke poort . Probeer dan om de BIOS in te voeren en deze instelling te wijzigen . Als het toetsenbord niet reageert , start u de computer terwijl aangesloten op de andere poort en probeer het opnieuw .
USB Recognition

Veel oudere BIOS systemen
zal een USB-toetsenbord niet erkennen totdat het besturingssysteem is geladen en lanceerde driver software van het toetsenbord. Dit is een probleem wanneer men wenst een pre - besturingssysteem functioneert voeren , zoals het keyboard niet reageert . De enige manier om deze situatie te omzeilen is een PS /2 adapter gebruiken met de USB-toetsenbord , zodat het moederbord zal herkennen bij het opstarten via de PS /2 poort . Men kan ook houden van een tweede toetsenbord rond dat is een PS /2 type, echter deze aanpak is nauwelijks praktisch .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe te Dell Laptop Keys Bevest…
·Hoe de Franse Brieven Get op e…
·Muisaanwijzers for Kids 
·Hoe kan ik een Dell Blue Tooth…
·Waarom werd het QWERTY Laid Ou…
·Welk type van Ingang Heeft het…
·Hoe maak je een USB -controlle…
·Hoe te Corrupt Mouse drivers t…
·Instructies over het vervangen…
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te kopiëren en plakken op iPad 
Hoe te actualiseren en te herstellen van…
Hoe te Herstart en Reset de iPad 
Hoe maak je verbinding met een Bluetooth…
Hoe te kiezen tussen een MacBook , MacBo…
Het instellen en Toegangscode wijzigen o…
Hoe u Microsoft Office- bestanden naar e…
iPad Tips en hints 
  Hardware Articles
·Hoe te werken een Alpha 580 Cash Registe…
·Hoe te Overclock een ASUS P5PL2 - E Moed…
·Hoe kan ik een DVD of Audio Disc op een …
·Duo Core Vs . Quad Core processors 
·Hoe je nieuwe geheugen installeren 
·Hoe om Uw Eigen Bouw Krachtige pc 
·Hoe de BIOS Password Reset op een Toshib…
·Hoe maak je een Compaq Hard Drive Vervan…
·Toegang krijgen tot BIOS Tecra A4 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com