Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Blue Snowball wordt niet herkend door mijn Mac
Blue Snowball , een USB condensator microfoon voor desktop -opnamen , is compatibel met Mac OS X-besturingssystemen . Echter , kunnen problemen met de hardware en USB-aansluitingen te voorkomen dat de Mac uit te herkennen . Blue Snowball is een plug - and- play microfoon die niet vereist dat software van derden te werken . Indien de Mac de dubbele capsule microfoon niet herkent , zijn er oplossingen voor verbetering van de verbindingen . Systeemcompatibiliteit

Uw Mac zal Blue Snowball niet herkennen als u een Mac OS X-systeem , dat is onverenigbaar met de microfoon . Compatibele Macs moet minimaal 64MB RAM bevatten . Bovendien zijn USB 1.0 -of 2.0-poorten nodig om het apparaat te bedienen . Blue Snowball niet nodig een specifieke versie van Mac OS X te werken .
USB Connection

Blue Snowball
wordt aangesloten op een Mac met USB-aansluitingen . Als de Mac de microfoon niet kan detecteren , is er een probleem met de USB -aansluiting . Als het rode lampje op de microfoon niet gaat branden , gebruikt u een andere USB-poort . Als geen van de USB poorten reageren , start u de computer om ze te resetten . Als u een USB-hub aan de microfoon aansluiten op de computer , sluit u de microfoon rechtstreeks op de computer , omdat sommige USB-hubs kan niet de macht van het apparaat .
Audio Voorkeuren < br >

Als uw Mac is niet detecteren Blue Snowball wanneer het is aangesloten op het systeem , is het waarschijnlijk niet het geselecteerde invoerapparaat . Klik op het Apple-menu " Systeemvoorkeuren " en vervolgens de optie "Geluid" te brengen geluidsinstellingen van het besturingssysteem . Klik op de " Input" knop om uw geluid invoerapparaten bekijken . Als Blue Snowball is aangesloten op de computer , verschijnt het in de lijst Selecteer een apparaat voor de geluidsinvoer doos . Het apparaat automatisch te selecteren maakt het de standaard microfoon .
Tips

Als de verbinding probleem aanhoudt , probeer dan met behulp van Blue Snowball met een andere computer om te zien of het probleem is met de microfoon of de computer . Het nieuwste systeem update met Software Update in het menu Apple installeren installeert stuurprogramma's en systeemonderdelen die verbindingen kunnen verbeteren . Als de computer nog steeds niet in staat om Blue Snowball detecteren , de microfoon is het meest waarschijnlijk defect , dus contact Blue Microfoon voor aanvullende probleemoplossing en eventuele reparaties .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Over Refurbished Mac Laptops 
·Feiten over de eerste Macintos…
·Hoe te Games gebruik van paral…
·Hoe te bespoedigen een Mac 
·De MacBook Superdrive Zal niet…
·Hoe te beperken een Apple TV P…
·Hoe om ringtones te maken in G…
·Hoe maak je een Dode toets op …
·Kan ik toevoegen meer opslag a…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Wat Goed Is de iPad ? 
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Hoe kunt u uw iPad op te zoeken als je h…
Waarom is iTunes niet delen met iPad ? 
Heeft mijn iPad opladen wanneer hij is a…
Wat is de Focus van de iPad ? 
  Hardware Articles
·How to Get Rid van een Bluetooth- List M…
·Hoe maak je een lokale schijf formattere…
·Hoe te verwijderen en vervangen van een …
·Hoe maak je een moederbord Kleinere 
·Wat is Overklokken een Centrino Duo 
·Hoe de BIOS resetten op een Dell Latitud…
·Hoe maak Elke USB Bootable 
·Hoe te SPL of SHD Verwijder in de map Pr…
·Hoe Hook Up een Brother 2170W Wirelessly…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com