Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Over Refurbished Mac Laptops
De Apple Macintosh computer , geïntroduceerd in januari 1984 , is zonder twijfel de beste computer voor thuis of op het werk . Het is de snelste , makkelijkste te gebruiken computer ooit gemaakt en zelfs gerenoveerd Macs zijn de moeite waard . Geschiedenis

Toen Apple de Mac , was het niet de bedoeling dat het belangrijkste product van het bedrijf , maar gewoon een sideshow aan de Lisa te zijn . De Lisa echter niet goed verkopen en de Mac was gemakkelijker te gebruiken . Terwijl de Mac deed opstijgen in de verkoop , zijn hoge prijskaartje gaf het nooit het marktaandeel van de DOS -computer . Apple heeft de productie van de eerste computer thuis --- de Apple II --- in de geschiedenis , maar de markt werd gegrepen door wat Microsoft CEO Bill Gates genaamd " goedkoop en goed genoeg . " Omdat Macs waren duur --- en bouwde beter dan pc's --- mensen bijna onmiddellijk begon het opknappen van computers die problemen hadden .
Voordelen

Macs
gebruik van de beste beschikbare componenten , zodat ze de neiging om een lange tijd duren . Dat gezegd hebbende , onderdelen zoals harde schijven , schermen en zelfs processors kan falen van tijd tot tijd . Apple zelf zal krijgen Macs weer ingeruild hetzij voor hetzelfde model of een hogere. Het bedrijf test vervolgens de computers en vervangt defecte onderdelen .
Overwegingen

Andere bedrijven
en zelfs individuen Macs opknappen ook . Omdat de meeste van de onderdelen zijn direct beschikbaar en er zijn instructies online en elders , kunnen mensen hun eigen Macs knappen .
Waarschuwing

Opknappen Mac laptops is meestal makkelijker dan desktop modellen omdat ze makkelijker te openen . De onderdelen in het algemeen losschroeven of afzetten , dus het is makkelijk om dingen zoals harde schijven , processoren , RAM-chips , optische drives en dergelijke te vervangen . Lower- end desktops , zoals de iMac en de oudere modellen , zijn bedoeld om de gewone gebruiker geen toegang meer tot de ingewanden , maar het kan nog steeds worden gedaan .
Eigenschappen

Refurbished Macs zijn vaak veel goedkoper dan merk - nieuwe. Als u rechtstreeks kopen van online winkel van Apple , ze hebben ook garanties . Volgens de website , "Apple Certified Refurbished producten zijn pre - owned Apple producten die strenge renovatie proces Apple's ondergaan voorafgaand aan de koop worden aangeboden . Deze producten zijn geretourneerd onder Apple's Terugkeer en omruilgarantie . Terwijl slechts enkele units worden geretourneerd vanwege technische kwesties , alle eenheden ondergaan strenge kwaliteitscontroles renovatie proces van Apple . " Macs opgeknapt door Apple hebben een jaar garantie , en optionele driejarige garanties zijn beschikbaar voor aankoop .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Feiten over de MacBook 
·Hoe te Sluiten Je Macbook zond…
·Twee schijven Stuck in een iMa…
·Hoe de overdracht van een Powe…
·Hoe de PMU en PRAM resetten 
·Hoe je HDMI -uitgang aanpassen…
·Hoe te verbinden Mijn TI - 83 …
·Het wijzigen van de kleuren va…
·Hoe maak je een Glossy MacBook…
  Related Articles
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Informatie over de iPad 3G 
Raak Informatie over de iPad 
Hoe je PDF's Overdracht van een Mac naar…
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
Hoe het opzetten van VNC voor Mac aan mi…
Kunt u controle van uw Mac Vanuit een iP…
Heeft de iPad Run Mac Office ? 
  Hardware Articles
·Hoe de beste printkop Cleaning Solutions…
·Computer fabrikanten zetten hun stempel …
·Hoe maak je een Intel Heatsink Installer…
·Foxconn 2ZR71409 specificaties 
·Hoe te controleren of mijn pc heeft een …
·Hoe de processor snelheid Upgrade op een…
·Hoe maak je verbinding een Compaq Presar…
·Kan U afbeelding een bestaande harde sch…
·Hoe de Clean Rollers op een Epson R 2400…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com