Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik een laptop scherm vervangen Inverter Board
Als u op uw laptop computer , een deel bekend staat als de omvormer aan boord zet de elektriciteit uit uw stopcontact in de juiste spanning vereist door uw LCD -scherm . De omvormer aan boord kan stoppen met functioneren indien blootgesteld aan een stroomstoot of als uw laptop is gedaald . Zonder een omvormer aan boord , worden de beelden nauwelijks zichtbaar zijn op het scherm van uw laptop . Het vervangen van de omvormer aan boord vereist het nemen van elkaar de buitenste laag van je scherm . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet uw laptop volledig en sluit het LCD- deksel . Verwijder eventuele aangesloten kabels of apparaten en draai de laptop in de omgekeerde positie . Kopen van 2

Zoek uw laptop accu -ontgrendeling , die doorgaans net boven of onder de accu . Beweeg de grendel naar de accu uit het geval van de laptop te openen . Til de accu en trek het uit je laptop .
3

Flip de hele laptop opnieuw en open het LCD- scherm om de 180 graden positie om het gemakkelijker maken om toegang te krijgen tot het scherm parts . Zoek de reeks van kunststof of rubber pluggen geplaatst langs alle vier de randen van het scherm .
4

Trek de stekkers met uw vingers , of indien nodig , gebruik maken van de rand van een platte schroevendraaier om wig ze van het scherm af . Verwijder de schroeven zich onder de pluggen met een kruiskopschroevendraaier . Stel de schroeven opzij in een container .

Slide 5 uw nagels of de rand van een platte schroevendraaier onder de naad aan de bovenkant van het LCD-scherm . Beweeg je vingers of de schroevendraaier langs de randen van het scherm om de plastic kap ontgrendelen van het scherm van de laptop .
6

Trek het deksel van de laptop naar de rechthoekige , groene inverter boord aan de onderkant te onthullen van het LCD-scherm . Koppel de videokabel is aangesloten op de rand van de omvormer aan boord .
7

Controleer of uw laptop model vergrendelt het bord op zijn plaats met schroeven of als het alleen maar rust in een plastic slede . Verwijder de schroeven indien nodig en trek de omvormer aan boord van je laptop .

Positie 8 de nieuwe omvormer aan boord op zijn plaats aan de onderkant van het scherm van uw laptop . Plaats de schroeven indien nodig en sluit de videokabel die u eerder hebt verwijderd .
9

Zet de plastic kap weer over het LCD-scherm en druk deze op zijn plaats . Begin in een hoek en werk je weg rond alle vier de hoeken om ervoor te zorgen de cover vastklikt goed op elke hoek .
10

Vervang de verwijderde schroeven en duw de stekkers weer op zijn plaats om de schroeven te verbergen . Vervang de accu eerder verwijderd aan de onderkant van de laptop .

Previous: Next:
  laptops
·HP Dv6933cl Specs 
·Hoe een HP Pavilion ZE Demonte…
·HP 520 Vs . 530 
·Hoe Laptop Optische Drive Chan…
·Hoe te openen de VAIO PCG - K4…
·Ik gemorste koffie op de lapto…
·Hoe maak je een harde schijf t…
·Hoe de ventilator te reinigen …
·Hoe maak je een Stuck cd uitwe…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik Maak de Waste Basket op een S…
·SSD Vs . Hard Drive Snelheden 
·Hoe kan ik Breid het geheugen in een Gat…
·Hoe te Pas Printerkleurenbeheer 
·Hoe je CF kaarten Format 
·Hoe maak ik een Security Camera Hardwire…
·Hoe kan ik configureren van een HP 4M Pl…
·Hoe maak je een G4 PowerBook Krijg tot B…
·Hoe weet ik of mijn harde schijf is SATA…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com