Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe maak je een Backlight wijzigen
De achtergrondverlichting in een laptop LCD- scherm is een lange , dunne lampje dat oplicht op het display als het beelden op het scherm vormt . Bij de meeste modellen , wordt de achtergrondverlichting gemonteerd aan een kant van het scherm en aangesloten op een omvormer aan boord , dat is de stroombron . In een laptop , worden de beelden in eerste instantie gegenereerd door de videokaart aangesloten op het moederbord (ook bekend als het moederbord ) . Signalen van de videokaart de beelden , met behulp van de achtergrondverlichting om het scherm te verlichten . Veel voorkomende symptomen van backlight defect onder schemerigheid , flikkerende en gekleurde tinten op het scherm . U moet de laptop beeldscherm afstijgen om toegang te krijgen en vervang de backlight lamp . Wat je nodig hebt
Documentatie
schroevendraaier
Plastic liniaal
Guitar pick
Vervanglamp
Soldeerbout
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de computer uit, koppel het netsnoer en verwijder de accu . Zoek en verwijder kleine rubberen afdichtingen van het scherm bezel --- de plastic grens framing het LCD -scherm --- toegang tot verborgen schroeven . Wrikken opent de zegels met een puntig werktuig , zoals een doos -cutter , en ongedaan te maken alle schroeven . Als u niet kunt vinden alle schroeven Raadpleeg de handleiding van het product over uw laptop specifieke architectuur . Kopen van 2

Maak de bezel van rugschaal van de laptop . Gebruik een plat voorwerp, zoals een plectrum of een plastic liniaal , als een hefboom om de ring los te maken van het projectiedoek . Vanaf het midden onderaan , plaatst het gereedschap onder de bezel en manoeuvreren om het los te maken van alle vier kanten , je kan hebben om vergrendeling mechanismen zoals klemmen of vergrendelingen ongedaan . Met alle bijlagen ontkoppeld, trekt u de ring weg om het volledig te scheiden .
3

Let op de oriëntatie van de blootgestelde LCD-scherm in de laptop . Het paneel is meestal verbonden aan de achterkant shell , op zijn plaats gehouden met een metalen beugel . Zoek en verwijder kleine schroeven uit het metalen frame om het paneel los te maken , terwijl de bovenkant van het scherm , zodat het niet naar beneden vallen . Met alle schroeven verwijderd , kantel het scherm naar u toe en plaats het op het toetsenbord , gezicht naar beneden .
4

Maak de omvormer en ontkoppel de kabel . Identificeer het vlakke , groene bord bevestigd aan de onderkant van het paneel , en demonteer het door het losdraaien van een schroef of lijm . Halen de omvormer omhoog en loskoppelen van de kabels van de uiteinden van het bord . Een van de kabels is de voedingskabel , het aansluiten van de omvormer naar de achtergrondverlichting van het scherm .
5

Koppel de videokabel met plakband aan de achterkant van het LCD-scherm . De videokabel is een brede , platte kabel , die lijkt op een lint , op zijn plaats gehouden met plakband . Zachtjes trek de kabel van het LCD-scherm door weg te trekken plastic hoofd van de kabel los van de connector op de achterkant van het scherm . Op dit punt wordt het paneel volledig los van de laptop .
6

Til het LCD-scherm en zoek de behuizing voor de backlight lamp . Bij de meeste modellen , wordt de lamp gehuisvest binnen een beschermend omhulsel en aangebracht op een zijde van het scherm . Demonteren voorzichtig de behuizing van het paneel , verwijzend naar documentatie voor eventuele specifieke instructies . Het kan zijn dat lijm of andere vergrendeling mechanismen ongedaan te verwijderen van de behuizing .
7

Verwijder de backlight lamp . Zodra de behuizing is vrijstaand , plukken of schuif de lamp uit en verwijder de kabelverbindingen van beide leads. Verwijder het kleine siliconen doppen van de uiteinden van de lamp , dan desolder de verbindingen met de kabels los . Solderen is een proces dat een sterke gehechtheid tussen metalen onderdelen vormt met behulp van een gesmolten metaal als de obligatie, en desolderen is het proces van het ongedaan maken van de obligatie door smelten van de metalen .
8

Vervang de backlight lamp door aansluiten van een nieuwe. Sluit de kabels aan geschikte leads op de vervanging van de lamp met behulp van een soldeerbout , bevestig de silicone caps en monteer hem weer op de behuizing . Zet de laptop beeldscherm door het aanbrengen van de behuizing om het paneel , waardoor de omvormer terug , dan is het paneel in de laptop te vervangen . Zorg dat u alle kabels weer aan .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe de Fusion Finish op een To…
·De USB- poorten niet werken aa…
·Hoe kan ik een interne draadlo…
·Toshiba A215 S4697 Specificati…
·Hoe kan ik unassemble de Acer …
·Hoe maak je een cd - rom insta…
·Hoe een HP Pavilion DV6119US P…
·Aanbevolen Laptops voor Autode…
·Hoe te verwijderen van een Mac…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een processor upgrade voor e…
·Hoe te verbinden SCH - U740 op Computers…
·Hoe maak je een Desktop Docking Station …
·Hoe maak je een US Robotics Big Picture …
·BIOS- opties 
·Informatie over de iPAQ 5450 
·Hoe kan ik gegevens automatisch na 10 mi…
·Hoe Hook Up een iPad naar iTunes voor de…
·De definitie van Computer Technology 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com