Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik een interne draadloze adapter vervangen in een laptop
Eerste generatie draadloze netwerkadapters gebruikt in oudere laptops zijn traag en missen de reeks nieuwere Wi - Fi-kaarten . In feite , nieuwere draadloze kaarten zijn vele malen sneller en veiliger dan oudere modellen . Als u wilt dat de draadloze prestaties van uw laptop te verbeteren , het installeren van een nieuwe adapter kan zeker helpen . Echter , in plaats van het nemen van uw laptop naar een winkel om het werk gedaan , installeert u de adapter zelf en wat geld besparen in het proces . Als je handig met een schroevendraaier zijn , kunt u de draadloze kaart te vervangen in uw laptop in slechts een paar minuten . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier, nr. 2
Anti - statisch polsbandje
Adapter installatie CD
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zoek en koop een mini - PCI draadloze kaart voor uw specifieke model laptop . Om informatie over draadloze adapters compatibel met uw laptop te krijgen , verwijzen naar de fabrikant website "Support " of de sectie " Upgrades " . Als je een bedrijf van compatibele draadloze adapters kunt vinden , contact opnemen met het bedrijf ondersteunend personeel en vraag om aanbevelingen .

Power 2 van je laptop uit en trek de netadapter . Koppel alle externe apparaten of randapparatuur, zoals USB harde schijven , toetsenborden , muizen of webcams uit de laptop . Sluit de laptop LCD-scherm .
3

Draai de laptop over , zodat u de batterij kunt verwijderen . Ontgrendel de vergrendeling van de accu en schuif deze uit de laptop .
4

Vind de draadloze kaart klepje aan de onderkant van de laptop . Op de meeste laptops het draadloze kaartsleuf heeft een klein pictogram afbeelding die een radiosignaal of antenne . Als u niet kunt vinden het afdekplaatje op uw laptop , raadpleegt u de notebook gebruiksaanwijzing of handleiding . Verwijder de schroef van het afdekplaatje van de Phillips- schroevendraaier en leg het opzij .

Dia 5 van de anti - statische polsbandje op je arm en klem het metalen uiteinde van een metalen voorwerp . Raak een metalen oppervlak met uw handen om eventuele statische elektriciteit opgebouwd in uw lichaam te ontladen .

Press 6 naar buiten op de klemmetjes aan weerszijden van de mini - PCI draadloze kaart . Blijven aandringen op de klemmen totdat de adapter kaart en iets omhoog komt . Terwijl de zorg niet aan het metaal contact rand raken - je zou willen om de kaart opnieuw te gebruiken in de toekomst - til de draadloze kaart omhoog en uit de sleuf gewoon een beetje . Haal de adapterkaart net genoeg om de antenne -aansluitingen zich aan de zijkant of eronder .
7

Koppel de antenne-aansluiting die leidt van het moederbord . Afhankelijk van het model van de laptop moet er een of twee draden met metalen knoop - achtige connector die verbinding maken met de draadloze kaart . Nadat u de stekker van de antenne stekker of stekkers verwijder de mini - PCI draadloze kaart van de laptop . Bewaar het in een anti - statische zak of verpakking voor het geval u het later .
8

Haal het nieuwe draadloze netwerk adapter uit de antistatische verpakking. Raak de metalen contacten van de adapter niet aanraakt of je kan beschadigen .
9

Houd het draadloze netwerkkaart op ongeveer een 30 of 45 graden hoek met de sleuf op de laptop moederbord . Duw de nieuwe draadloze kaart stevig in de sleuf . Sluit de antenne draden van het moederbord om de nieuwe draadloze kaart .
10

Duw stevig maar voorzichtig , aan de buitenrand van de draadloze kaart totdat deze vastklikt .
11

Plaats het afdekplaatje . Plaats en draai de bevestigingsschroeven . Schuif de batterij terug in de sleuf en draai de laptop terug over .
12

Verbind de adapter en andere apparaten . Herstart de laptop . Wanneer u wordt gevraagd door Windows , plaatst u de driver disk voor de nieuwe draadloze kaart . Volg de aanwijzingen op het scherm om de drivers te installeren . Herstart je laptop als daarom wordt gevraagd .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe te doen Laptop Recycling 
·Hoe te MSI Wind Fix OS X Audio…
·Hoe af te nemen van de cover o…
·Hoe Memory Upgrade op een Tosh…
·Inspiron 1125 Specs 
·Hoe maak je een Compaq V2000 S…
·Doe - Het-Zelf WiFi Booster vo…
·Lenovo SL410 Vs . Lenovo SL510…
·Hoe de ventilator wijzigen in …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·PIXMA MP500 Scan instructies 
·Hoe maak ik een Canon Ink Counter iP1600…
·Hoe maak je een CPU maken met een tv-tun…
·Hoe maak je een papier verwijderen voor …
·Hoe worden bestanden opgeslagen in PC ge…
·HP DV4000 Batterij plaatsen 
·Hoe kan ik een laptop op een TV-scherm k…
·UDF 1.5 Vs . UDF 2.0 
·Hoe je het geheugen in een Toshiba Satel…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com