Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe te doen Laptop Recycling
Uw vertrouwde laptop gediend u goed , maar als het is verouderd of gebroken , is het tijd om laptop recycling doen . De zinsnede eCycling verwijst naar recycling elektronica , dat is een verantwoorde manier om ongewenst laptops weggooien , zodat ze uiteindelijk niet in een landfill.When doen van gebruikte computer recycling , verschillende stappen zijn belangrijk om te nemen om uw persoonlijke informatie te beschermen tegen wie zou behandelen houden de laptop langs de lijn. Instructies
1

Bij het doen van de laptop recycling , is het belangrijk om alle persoonlijke gegevens van de computer te verwijderen om te beschermen tegen identiteitsdiefstal en om uw persoonlijke bestanden zijn niet beschikbaar voor iemand anders om toegang te krijgen .

Gebruik een disk wipe programma om gegevens te wissen van uw laptop . Vraag een gerenommeerde verkoper of PC-technicus voor wat ze doen om de harde schijf van hun computer te wissen . Kopen van 2

Schenk de laptop naar een tweedehands winkel , zodat ze de computer kunnen verkopen . Spaarzaamheid winkels zijn vaak aangesloten bij een non - profit organisatie . Het geld dat ze verdienen met de verkoop van laptops en andere elektronica gaat naar de organisatie om de leden of de groep die ze ondersteunen helpen .
3

Vind een computer recycling centrum in uw regio . Veel grote steden hebben drop-off locaties waar laptop recycling kan gebeuren . Het type van recycling op een computer recycling centrum onderscheidt zich van andere eCycling . Vaak zijn de laptops worden opgeknapt en geschonken aan personen of programma's in nood.
4

Terug naar de laptop aan de fabrikant . Controleer online bij de maker van je laptop om te zien of ze computers voor eCycling en hoe verder te gaan om de laptop terug te accepteren .
5

Stuur de laptop naar een computer recycling service. Bedrijven kunnen online worden gevonden dat recyclen elektronica , waaronder laptops . Zij omvatten de computer naar de hoofdcomponenten , waaronder kunststoffen zoals het geval metalen zoals stukken die de binnenkant van de laptop elkaar houden , edelmetalen zoals die in moederborden printplaten . Elk type component wordt naar een recyclagebedrijf van dat product te worden hergebruikt en verwerkt tot een nieuw product .

Zoekresultaten

Previous: Next:
  laptops
·Hoe een herstel-cd verkrijgen …
·Hoe te verbinden van een lapto…
·Doe het zelf Memory Lade 
·Informatie over de Toshiba A21…
·HP Pavilion Dv6615 Vs . Acer A…
·Hoe je de WiFi -knop op een HP…
·Hoe je het moederbord verwijde…
·Thinkpad T7250 Vs . T7200 
·Hoe je het touchpad uitschakel…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe verwijder ik het LCD-scherm van een …
·Hoe kan ik een Acer Extensa CMOS-batteri…
·Hoe te installeren een ATI Radeon 9600 P…
·Hoe maak je een Compaq SR1 300NX Upgrade…
·Soorten Intel Processor Connectoren 
·Uninterupptable Power Supply Cord Inform…
·Hoe te B500 Solder Pads Locate 
·Hoe Set Up Internet Printing in Windows …
·Hoe te Turn on Wireless op een Dell Lati…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com