Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Hoe maak je een Compaq SR1 300NX Upgrade
Het upgraden van een personal computer vereist basisinformatie over het moederbord en de componenten die compatibel zijn met het zijn . Elke computer kan worden uitgebreid zodra u deze basisinformatie weten . De Compaq Presario SR1300NX Desktop PC is een micro ATX form factor pc die een AMD socket A processor ondersteunt . Volgens Compaq 's support site , de Compaq Presario SR1300NX sport een Asus A7V8X - LA moederbord. Wat je nodig hebt
demagnetized kruiskopschroevendraaier
antistatisch bandje
Toon Meer Aanwijzingen
Het maken van de Upgrade
1

Koppel de computer uit en ontkoppel alle kabels , vooral de voedingskabels .

Draai 2 de schroeven die in de linkerkant van het achterste deel van de zaak worden ingevoegd . Deze schroeven houden het zijpaneel is aangesloten op de computer behuizing .
3

Verwijder het zijpaneel aan de innerlijke werking van de computer te onthullen . Voordat u een apparaat in , bevestig de antistatische polsband om uw pols en bevestig de clip aan een deel van de binnenste metalen behuizing .
4

Verwijder de CPU- fan dat is voor de huidige processor . Til de schakelaar die de huidige processor bevestigd aan het moederbord . Til de processor uit het moederbord en plaats deze op een veilige plaats . Vervolgens plaatst u de nieuwe processor voorzichtig in het stopcontact en laat de schakelaar om het slot te beveiligen . Voeg een dun laagje koelpasta op de CPU en plaats de ventilator van cpu terug aan de top .
5

Een upgrade van de RAM door het afstemmen van de RAM- sticks aan de DDR -sleuven op het moederbord . Dit moederbord heeft twee sleuven waarin u gebufferd PC2700/2100 non - ECC DDR SDRAM-geheugen gezet .
6

Verbeter de opslag door het invoegen van een harde schijf in een van de opslag met baaien gevonden binnen de PC behuizing . Vervolgens sluit u de Molex 4 - pins randapparaat voeding stekker in de vaste schijf aan de macht het . Als u gebruik maakt van een IDE harde schijf , sluit gewoon de IDE kabel naar de harde schijf . Als u gebruik maakt van een SATA harde schijf , sluit de SATA kabels aan op de harde schijf .
7

Een upgrade van de grafische kaart van de kaart in het AGP slot . De AGP-slot is aanzienlijk kleiner dan de PCI- slots en wordt speciaal voor grafische kaart . Als u gebruik maakt van een PCI-slot , plaatst u gewoon de grafische kaart voorzichtig in het PCI slot . Vergeet niet om de metalen slot behuizing met een schroevendraaier te verwijderen en schroef vervolgens de kaart in de computerbehuizing .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Wat is het verschil tussen Slo…
·De problemen met het klonen va…
·Hoe kan ik een oude PC Upgrade…
·Hoe maak je een K - Byte Memor…
·Dell GX280 Memory Types 
·GeForce 7300 LE Vs . GeForce 8…
·Complete PC Upgrade & Onderhou…
·AMD X2 Basics : Overklokken 
·Hoe maak je een Dual Core Proc…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Externe harde schijf Capaciteiten 
·Kindle Tips & Tricks 
·Hoe Hook Up een Promethean Smart Board 
·Hoe een IBM ThinkPad Koop 
·Centrino 2 Processor Specs 
·Hoe kan ik mijn BIOS terugzetten 
·Hoe Memory Sticks Install 
·Hoe maak je afdrukken van een 1099 op ee…
·Hoe naar Power een computer met een 12V …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com