Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe een HP Pavilion DV6119US Problemen
De HP Pavilion DV6119US kunnen problemen zoals de resterende scherm leeg tegenkomen wanneer je het op of een fout script "Memory Corruption " weergeven als de computer wordt opgestart zetten . Voordat u de computer naar een reparatiewerkplaats , kunt u proberen de problemen op te lossen en bespaar jezelf wat geld en tijd . Om het geheugen corruptie fout op te lossen , zal je nodig hebt om comfortabel met de computer worden opengemaakt . Voor het blanco scherm probleem , zult u niet nodig hebt om het openstellen van de computer . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen verhuur No Start - up
1

Haal alles aangesloten op de computer , waaronder printers , een muis of USB-drive . Trek de stekker van de computer ook. Kopen van 2

Zet de computer ondersteboven en schuif de vergrendeling naast de batterij . Verwijder de accu uit de houder en leg het opzij .

Steek 3 het netsnoer opnieuw op de computer en druk op de knop . Kijk voor de LED-verlichting in de buurt van de " Caps Lock " en " Num Lock " toetsen aan het licht , maar ook luisteren voor elke fan geluid uit de computer . Als de lampjes gaan branden , maar er niets anders gebeurt , moet je oplossen voor een zwart scherm tijdens het opstarten .

Kijk over het netsnoer en de netadapter op tekenen van schade 4 . Steek een stekker van een ander elektronisch apparaat in de computer en een stopcontact . Als de computer wordt ingeschakeld, koop een vervangende netsnoer voor uw computer .
Zwart scherm tijdens het opstarten
5

Koppel het netsnoer en alle andere aangesloten apparaten de computer . Zet de computer ondersteboven en schuif de vergrendeling naast de batterij om deze uit zijn compartiment te verwijderen .
6

Houd de knop op de computer gedurende 15 seconden of meer . Sluit het netsnoer opnieuw op de computer en druk op de knop .
7

Schakel de computer uit en sluit een externe monitor op de computer . Als de externe monitor leeg blijft , neem uw ​​computer naar een reparatiewerkplaats .
Beschadigd geheugen Fout
8

Schakel de computer uit en ontkoppel alle apparaten , inclusief het netsnoer . Zet de computer ondersteboven en schuif de vergrendeling naast de batterij over en verwijder de batterij .
9

Vind de geheugen deur aan de onderkant van de computer . Het zal worden gewaarborgd door een enkele schroef en zal een pictogram dat eruit ziet als een geheugenmodule hebt .
10

Verwijder de schroef van het geheugen deur met een kruiskopschroevendraaier . Gebruik een platte schroevendraaier om de deur open te wrikken . Slinger beide metalen lipjes die de geheugenmodule aan de zijkant . Trek de module uit door het aanraken van de randen .

Plaats 11 van de geheugenmodule in de sleuf met een hoek van 45 graden , zorg ervoor dat de getande deel van de module overeenkomt met de getande deel van de geheugenslot . Duw zachtjes neer op de voorzijde van de module totdat de metalen lipjes klikken op de module .
12

Vervang het geheugen deur en de batterij van de computer .
< Br >

Previous: Next:
  laptops
·Hoe de scharnier herstellen op…
·Hoe maak je een Reparatie Gate…
·Hoe maak je een gloednieuwe la…
·Hoe de F8 -toets op een Dell L…
·Specificaties voor een Toshiba…
·Gedetailleerde specificaties o…
·Hoe de Acer touchpad uitschake…
·Hoe je Kernel Panic Fix op de …
·Hoe de Florida Inverter Vervan…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de Apple iPad Restart 
·Hoe Set Up Date voor HP J4680 
·De beste Lege CD Media 
·Hoe de Canon IP4200 Waste Ink Error Rese…
·Hoe maak je verbinding een desktop naar …
·Verschillen van de Core 2 Duo en Dual Co…
·Hoe maak je een tv- tunerkaart installer…
·Hoe upgrade ik mijn USB Hub 
·Hoe maak je een harde schijf in een ande…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com