Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
De definitie van Computer Technology
Computer technologie omvat een scala van ideeën met betrekking tot het ontwerp, de bouw en het gebruik van informatie - apparatuur . Als computers zijn geëvolueerd uit de oude mechanismen zoals de abacus tot de huidige elektronische systemen , hebben de concepten achter hen ook geëvolueerd . Om een idee van wat computer-technologie is over te krijgen , overweeg dan de hardware van de computer , de programmering en het gebruik ervan . Hardware

Computing machines directory bestaan ​​al honderden jaren , maar tot het midden van de 20e eeuw , bestond ze van mechanische onderdelen . De hedendaagse computers zijn verzamelingen van elektronische schakelingen , die zijn sneller , compacter en betrouwbaarder dan hun mechanische neven . Computerhardware digitaal van aard , wat betekent dat het gaat over de afzonderlijke aan /uit dat de kleinst mogelijke stukjes informatie vertegenwoordigen . Aangezien de computers zijn elektronische , kunnen ze bewegen , opslaan en verwerken van miljoenen data bits per seconde . Computer fabrikanten hebben de circuits kleiner en kleiner gemaakt , het plaatsen miljarden transistors op een postzegel - en kleinbedrijf chips .
Software

Een computer krijgt zijn nut van de software die programmeurs schrijven . Een stukje software , genaamd een compiler , neemt commando's geschreven in het Engels - achtige tekst en vertaalt deze in elektronische instructies die de computer kan uitvoeren . Software kan berekeningen uitvoeren , resultaten weergeven en ophalen en opslaan van gegevens . Programmeurs schrijven software voor duizenden applicaties , waaronder games , accounting , beeldverwerking en medisch onderzoek .
Netwerken

Sinds de late 20e eeuw , hebben computers steeds met elkaar verbonden . Voordat de huidige computernetwerken , het verzenden van een grote hoeveelheid gegevens langlauf betekende verzenddozen van magneetband , ponskaarten of andere grote media . Tegenwoordig is het gemakkelijk geworden om gegevens wereldwijd zenden op het internet . Het internet is een uitvloeisel van eerdere netwerken , waaronder die voor telefoongesprekken . Netwerken bestaan ​​op kleine schaal , als goed. Draadloze thuisnetwerken zijn populair geworden , verbinden televisies en andere entertainment-apparaten , evenals desktop computers .
Theorie

Achter alle computer- technologie ligt een raamwerk van theorie die gidsen het gebruik van hardware, software en netwerken . In de jaren 1800 , Engels wiskundige George Boole een systeem ontwikkeld voor de behandeling van aan /uit binaire toestanden 100 jaar voordat de eerste elektronische computer . Computer ontwerpers nog steeds gebruik maken van zijn aanpak , nu bekend als Boole Algebra . Andere wiskundigen en wetenschappers hebben fundamentele ideeën bijgedragen , zoals de notie van programmeerbaarheid en het concept van een universele rekenmachine . Deze ideeën dienen als een raamwerk van kennis waarop computertechnologie ontwikkelt .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je foto's vanaf een M…
·Xeon Nocona Specificaties 
·Hoe te branden van een VCD fil…
·Hoe maak ik gebruik van een dr…
·Hoe maak je een webcam op Many…
·Elektronica Recycling Informat…
·Hoe maak je een opgenomen vide…
·Hoe te Electronic Components C…
·Hoe te Jump Drives Fix 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Macbook Tester Word 
·Hoe de Gigabyte moederbord X - Fi-kaart …
·Wat voor soort kabel verbinding met een …
·Dell Server Moederborden Informatie 
·Hoe te openen de basis van een Logitech …
·Wanneer een film niet actief is geweest …
·Mac Programma om de inhoud van een RAR b…
·Hoe te Sync een MacBook Pro met een iPad…
·Hoe het opzetten van een laptop met Mojo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com