Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wanneer is het tijd om een nieuwe computer kopen
? De meeste mensen kopen een nieuwe computer wanneer hun oude breuken of vertraagt ​​. Helaas , velen niet begrijpen dat een paar eenvoudige aanpassingen of sommige nieuwe hardware enorm kan verbeteren prestaties van een computer , het opslaan van honderden dollars op een nieuwe machine . Als de hardware niet fysiek te breken, kan desktop-en laptop -computers nog vele jaren --- veel langer dan de meeste mensen houden . Hardware Mislukkingen

De meest voorkomende hardware te mislukken op een computer is de harde schijf , die meerdere bewegende delen en een beperkte levensduur heeft ; voortdurend gebruikte stations kunnen falen in minder dan twee jaar . Computer geheugen , ook wel bekend als RAM ( Random Access Memory ) kan kortsluiting , laptop accu's kunnen hun kracht verliezen , en een willekeurig aantal modulaire , vervangbare onderdelen kan mislukken . Op desktop computers , kan de volgende onderdelen eenvoudig te vervangen , meestal voor minder dan $ 200 : de harde schijf , het RAM , het schijfstation , de voeding , de processor en discrete grafische kaarten . Op de meeste laptop modellen , kan alleen de harde schijf en het RAM gemakkelijk worden vervangen . Meer cruciale defecten , zoals een moederbord of LCD -scherm , kan een nieuwe computer kopen rechtvaardigen.
Windows Optimization

Windows-besturingssysteem
kan vertragen in de tijd, als gevolg tot een opbouw van programma's , bestanden en instellingen . De eenvoudigste manier om de snelheid van Windows is om ongebruikte applicaties te verwijderen . Vergeet niet om alleen te installeren wat je nodig hebt op je computer . Onderhoud van de software tools zoals register cleaners , schijf defragmenteerprogramma en virusscanners kan helpen de snelheid en stabiliteit van het Windows-installaties te herstellen . Controleer Bronnen voor een aantal populaire gratis tools om Windows veilig en efficiënt te houden .
Opnieuw installeren van Windows

Als Windows wordt extreem traag of geïnfecteerd met een virus , een software reparatie mag niet levensvatbaar zijn . In dat geval kunt u veeg de harde schijf schoon te maken en opnieuw te installeren van Windows , waardoor het gedragen zich net zo goed ( of beter ) als toen u voor het eerst kocht de computer . Je nodig hebt om een ​​back -up van belangrijke bestanden , en gebruik vervolgens de Windows- installatieschijf of recovery disc naar de harde schijf het besturingssysteem formatteren en opnieuw installeren . Als u uw originele schijf niet kan vinden , lenen voor dezelfde versie van Windows zonder de aanschaf van een nieuw exemplaar , gewoon gebruik maken van de Windows-activering code op de sticker op de zijkant of onderkant van uw computer
< br . > Prestaties vervanging

Als er niets mis is met de software of hardware op uw computer , kunt u nog steeds wilt een nieuwe computer te kopen voor een paar goede redenen , waarvan de meeste zijn prestatiebeurs . Zelfs opgewaardeerd en geoptimaliseerd , kan uw computer niet in staat zijn om de nieuwste programma's en opties te verwerken . Heavy - duty werkstations en gaming computers kunnen snel verouderen , en de nieuwe high - performance software kan een upgrade rechtvaardigen . Raadpleeg de systeemvereisten van nieuwe software of hardware om te zien of uw computer het aankan . Als het niet kan, is het waarschijnlijk tijd voor een nieuwe computer .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat Drive is in een Seagate Ex…
·DVD -formaat Specificaties 
·Hoe de FPS (frames per seconde…
·Hoe het opzetten van RAID op e…
·Hoe krijg je een Toshiba DVD-b…
·Hoe maak je een Broksonic HDTV…
·Wat Cluster Size moet worden g…
·Soorten PC Backing Storage Dev…
·Hoe om goud te scheiden van pr…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Wat Goed Is de iPad ? 
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Hoe kunt u uw iPad op te zoeken als je h…
Waarom is iTunes niet delen met iPad ? 
Heeft mijn iPad opladen wanneer hij is a…
Wat is de Focus van de iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een HP printer Probleem afdr…
·Hoe kan ik Antivirus Run in Pen Drive om…
·Een tutorial over hoe u uw BIOS Password…
·Hoe de Error Codes resetten op een Canon…
·Hoe te installeren een Hama HS - 55 
·Hoe de sound driver van een HP Pavilion …
·Hoe te solderen een Surface Mounted Alum…
·Hoe maak je een 256 MB Memory Stick In e…
·Hoe je RAM toe aan een Thinkpad X40 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com