Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe te Sync een MacBook Pro met een iPad
Net als andere draagbare apparaten van Apple , de iPad synchroniseert op computersystemen om media over te dragen aan de tablet . Sinds Apple's iTunes- synchronisatie -software is vooraf geïnstalleerd op de MacBook Pro-systemen , kan de iPad synchroniseren met de laptop , zonder extra installatie of configuratie . IPad synchroniseren alleen gegevens overgedragen in een richting , die passen bij de opslag van de iPad om mediatheken van de MacBook . Wat je nodig hebt
MacBook Pro met OS X 10.5.8 of hoger
iTunes 10.2 of hoger
USB -kabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Connect de iPad en de MacBook Pro met behulp van de USB-kabel meegeleverd met de tablet . Als de MacBook heeft een compatibele versie van iTunes is geïnstalleerd , wordt deze automatisch geopend. Als het een oudere versie van iTunes , bijwerken door te klikken op het menu "Help " en " Controleren op updates . " Kopen van 2

Klik op de knop "Doorgaan" wanneer de iPad welkomstscherm verschijnt selecteren . Deze eerste installatie zet uw synchronisatievoorkeuren voorkeuren voor gebruik tijdens toekomstige verbindingen . Lees de softwarelicentieovereenkomst en klik op " Ga door " weer .
3

Voer uw Apple ID en het bijbehorende wachtwoord in de voorziene vakken . Dit verbindt je iTunes -account om de iPad , en stelt u in staat om gekochte media overzetten en nieuwe aankopen direct op het apparaat . Om een nieuwe Apple ID aan te maken , klikt u op het keuzerondje om een ​​set- up " Ik heb geen een Apple ID hebt " . Klik op "Doorgaan . "
4

Laat de "Set up als nieuwe iPad " keuzerondje geselecteerd en klik op " Doorgaan. " Geef een titel voor de iPad in het vak " Naam " en kijk dan in onderstaande vakjes om automatisch te synchroniseren liedjes , foto's en applicaties zoals gewenst . Als u niet kiest om gegevens automatisch te synchroniseren , kunt u nog steeds handmatig dat type media toe te voegen aan de iPad . Klik op ' Gereed ' om de installatie af te sluiten .

Wacht 5 voor de eerste synchronisatie proces te voltooien . Dit kan enige tijd duren afhankelijk van de grootte van uw mediabibliotheek te nemen . Als u de automatische synchronisatie -opties niet kiezen of links sommige media types niet-gesynchroniseerde , kunt u specifieke items toe te voegen aan het toestel door bestanden te slepen uit de iTunes-bibliotheek over het icoon van de iPad in het linker frame .
6

Klik op "Eject " wanneer u klaar bent en haal de iPad van de MacBook Pro . Het toestel synchroniseert opnieuw na aansluiting .

Previous: Next:
  iPad
·Kan de iPad Run SketchUp ? 
·Hoe je foto's importeren op ee…
·Hoe Hook Up de Pico Projector …
·Hoe uw APPS sluiten op iPad 
·Hoe het opzetten van Microsoft…
·Hoe om PDF's op een iPad Organ…
·Hoe te Sync My iPad via een US…
·Kan ik mijn iPod synchronisere…
·Kunt u afdrukken Iets Van de i…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de Covers Verwijder op een eWay L15 …
·Hoe installeer ik een 3340 VXL - 3S Cool…
·Hoe Transfer Van iTunes tot iBooks op ee…
·HP M8430F Specificaties 
·Moederbord Testing Software 
·Hoe te verminderen de prijs van een comp…
·Hoe Vergelijk een Sony Vaio en een MacBo…
·Hoe te Fans reinigen in een Dell deminsi…
·Hoe te installeren WD Scorpio op een Mac…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com