Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Aanbevolen Laptops voor Autodesk
Autodesk staat bekend om zijn 2 - D en 3 - D ontwerp software voor gebruik in architectuur, engineering , bouw, productie , media en entertainment . Twee van de onderneming het belangrijkste producten zijn de CAD- software genaamd AutoCAD en de 3 - D animatie software Maya . Aanbevolen laptops voor Autodesk moet ten minste de volgende specificaties : 2,4 GHz processor , 2 GB RAM , NVIDIA GeForce grafische kaart of het equivalent daarvan en 7200 RPM harde schijf met 100GB vrije ruimte . Macbook Pro

Verkrijgbaar als 13 - inch , 15 - inch of 17 - inch laptops , Apple's Macbook Pro is een van de meest gebruikte laptops voor professioneel gebruik in de media , beeldvorming en 3 - D modellering werk . De meest betaalbare Macbook Pro aanbod reeds bogen op meer dan 2 GHz processor en 2 GB RAM-geheugen , dat is meestal uitbreidbaar tot 8GB .

De MacBook Pro wordt vaak gebruikt door onafhankelijke filmmakers , commerciële filmmakers , architecten , fotografen en ontwerpers . Het is een ideale laptop voor het productie- , bouw van 3 - D modellen en live action en animatie film projecten voor professionele programma's zoals Maya , AutoCAD , Final Cut Pro en Adobe Photoshop .
Sony VAIO < br >

De Sony VAIO beschikt over het algemeen high - end technische specificaties gericht op professioneel werk voor video en animatie . Hoewel het beschikt over vele modellen met verschillende technische specificaties , zijn zelfs de low - end laptop modellen over het algemeen uitgerust om te werken aan graphics , animatie en editing projecten . De Sony VAIO lijn maakt gebruik van Intel Pentium Dual-Core processoren , waarvan de meeste hebben een Intel Pentium Dual-Core T4300 2.1GHz processor en 3GB DDR2 systeemgeheugen .

Graphics
op een Sony VAIO worden weergegeven op een 15,5 - inch diagonaal high - definition - staat breedbeeld en worden zorgvuldig behandeld door de Intel graphics Media Accelerator grafische kaart . Deze laptop is ook uitgerust met ongeveer 1340 MB totaal beschikbaar videogeheugen , een VGA-poort , een HDMI-poort en een HD audio-ondersteuning .
HP Smart Buy EliteBook

met een processorsnelheid van 2,5 GHz en geïnstalleerd RAM-geheugen van 2 GB , de HP Smart Buy Elitebook combineert de prestaties van een notebook met de flexibiliteit van een tablet . Gericht op bedrijven, kleine bedrijven en professioneel gebruik , deze tablet -pc beschikt over een 12,1 - inch diagonaal scherm met optioneel touchscreen en een duurzame magnesiumlegering behuizing voor eenvoudig en praktisch gebruik in diverse projecten , waaronder het maken van 3 - D modellen , beeldverbeteringen , video- editing en animatie .

de EliteBook is uitgerust met de toepasselijke poorten en connectiviteit opties die nodig zijn voor een snelle data -overdracht , waaronder FireWire /i.LINK , USB en Bluetooth .
< br >

Previous: Next:
  laptops
·Wat is een compatibele process…
·Hoe de koelventilator op een C…
·How to Get Rid van een virus o…
·De specificaties van een eMach…
·Hoe te schroeven verwijderen v…
·Hoe de WLAN -antenne resetten …
·Hoe stop ik een laptop scherm …
·Anti - Glare Vs . Glossy Scree…
·Hoe maak je een Samsung Scharn…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
Hoe maak je een SIM-kaart wijzigen een i…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik TrueCrypt op een Flash Drive 
·Definitie van Interne oplaadbare batteri…
·How Hot Is Too Hot voor een AMD 64 Dual …
·Hoe te printkoppen reinigen van de HP 12…
·Hoe de gratis Canon BJC - 210 driver ins…
·Hoe het opzetten van een HP LaserJet om …
·Hoe USB opmaken als UDF 
·How Do You wassen een laptop computer sc…
·Hoe maak je een Windows Graphics score t…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com