Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik unassemble de Acer Aspire One Serie ZG5 ?
Acer biedt een jaar garantie op de Aspire One netbook . Als u een uitgebreide garantie te kopen , de verkoper neemt meestal aansprakelijkheid voor reparatie of vervanging van de netbook tijdens de verlengde garantie periode , dus in dit geval is er geen noodzaak om uw Aspire One uit elkaar halen omdat de meeste reparaties zijn gratis, het nemen van uw Aspire One uit elkaar ook vervalt de garantie . Echter, na de garantieperiode afloopt , bent u op uw eigen . Omdat Netbook reparaties zijn vaak duur , het demonteren van de Aspire One om uw eigen reparaties uit te voeren kunt u een aanzienlijke hoeveelheid geld . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier, nr. 2
antistatische polsband
Priem ( ook wel aangeduid als een " schrijver " )
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de Aspire One netbook uit en haal de adapter . Sluit het scherm en draai de netbook ondersteboven . Ontgrendelen en verwijder de accu . Kopen van 2

Draai en verwijder de twee schroeven waarmee de draadloze 3G aan de onderkant van de Aspire One te beveiligen . De omslag ligt net boven de grote " WARNING " label . Verwijder de draadloze 3G- dekking en opzij leggen .
3

Draai de Aspire One weer rechtop . Open het beeldscherm en vouw het terug tot volledig uitgetrokken . Gebruik de priem te ontgrendelen het veiligstellen van vergrendelingen aan de bovenkant van het toetsenbord . De grendels zijn net boven de " F2 ", " F7 " en " F12 " toetsen op het toetsenbord . Voorkom krassen op de bovenkant van het toetsenbord of de scharnierkap .
4

Til op de bovenkant van de Aspire One toetsenbord om het van de netbook te verwijderen . Bereiken onder het toetsenbord en koppel de kabel dat het aansluit op het moederbord .
5

Sluit het LCD -scherm en flip de netbook ondersteboven . Verwijder de drie schroeven in de verpakking bay batterij . Gebruik de priem te wrikken de rubber voetzolen los . Verwijder de acht schroeven rond de randen van de netbook , dat houd de bovenste en onderste dekt elkaar .
6

Draai de Aspire One goede kant naar boven . Koppel de lintkabel voor het touchpad .
7

Verwijder de vijf schroeven in het toetsenbord montageplaat . Pak de onderrand van het bovendeksel en wrik de bovenste en onderste deksels elkaar . Verwijder de bovenste deksel van de netbook .
8

Koppel het LCD-scherm en draadloze 3G- kabels van het moederbord . Gebruik de kruiskopschroevendraaier de vier schroeven waarmee de LCD is bevestigd aan de onderste deksel te verwijderen . Kantel de LCD montage tot het in een hoek van 90 graden met de lagere dekking . Til recht omhoog aan de lopende om het te scheiden van de onderste kap .
9

Verwijder de schroef voor de WLAN -module , koppelt u vervolgens de module uit het moederbord .
10

Verwijder de drie schroeven waarmee de USB-lezer moederbord . Til op de USB-lezer raad , en koppel vervolgens het lint kabel naar het moederbord . Verwijder de lezer bord en zet het opzij .
11

Verwijder de twee schroeven van de SSD -module . Koppel de SSD module van het moederbord en opzij leggen .
12

Koppel de luidsprekerkabel los van de Aspire One moederbord . Verwijder de resterende een schroef die het moederbord bevestigd aan de onderste kap . Verwijder voorzichtig het moederbord en opzij leggen .
13

Verwijder de twee schroeven waarmee de harde schijf -module vast aan het moederbord . Schuif de module uit de buurt van de harde schijf naar de pin connectors los en verwijder de vaste schijf .
14

Duw op de pinnen die de Aspire One geheugenmodule te beveiligen . Nadat de module eruit springt , verwijdert u de geheugenmodule uit het moederbord .
15

Verwijder de drie schroeven waarmee de thermische ventilator /heatsink is bevestigd . Koppel de ventilator los van het moederbord . Verwijder de ventilator .
16

Maak reparaties aan de Acer Aspire One of welke onderdelen aan vervanging . Monteer de Aspire One door het omkeren van de stappen die u gebruikt om het te demonteren .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe Laptop Monitor Scharnieren…
·Asus Eee Tips 
·Hoe maak je verbinding een Tos…
·De disclade gaat niet open op …
·Waarom gebruiken we Laptops op…
·Hoe de spatiebalk op een MacBo…
·Latitude E5400 Specs 
·Hoe de herstelpartitie gebruik…
·Instructies voor het demontere…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een HP 1200 scanner gebruike…
·Voordelen & Nadelen van SSD op het Windo…
·Hoe maak je een Lexar Flash Drive gebrui…
·Hoe voor schijf partities herstellen 
·Hoe maak je verbinding een Logitech Blue…
·Hoe te Wachtwoord wijzigen inschakelen i…
·Hoe de System Memory voor een grafische …
·Hoe de iMac Pack 
·Hoe te Lexmark Inkjet Levels Reset 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com