Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Asus Eee Tips
Een lichtgewicht , eenvoudige optie voor de computergebruiker op de gaan , kan de Asus Eee PC zijn een geweldig vinden als je een basic laptop nodig . Met een beetje setup , zal de Eee Linux systeem klaar om te gaan . Als je gewend bent aan het gebruik van Windows en zijn overstap naar de Eee , moet u een paar verschillen in uw nieuwe computer te observeren op uw computer draait en uw gegevens intact . Aan de slag

De Asus Eee computer wordt geleverd met een speciaal ontworpen versie van het Linux-besturingssysteem . Hoewel de Eee computers zijn kleine notebooks met een laag tot midden -performance processoren , de snelle en compacte karakter van de Linux- versie maakt de computer snel leeg raken . Verwacht een leercurve als je gewend bent aan het gebruik van Microsoft Windows . Het Linux-besturingssysteem is eenvoudig en gebruiksvriendelijk , maar het is anders .

Wanneer u opstart , wordt u gevraagd een reeks van configuratie en setup vragen voordat het besturingssysteem wordt geladen .

Hou het Licht

Veel van de Asus Eee computers zijn uitgerust met een kleine , solid - state harde schijf dat de 4 GB aan ruimte heeft . Houd een oogje op de open ruimte in uw kleine harde schijf . Neem geen onnodige bestanden niet opslaan op, en dragen een externe schijf of USB pen drive om extra gegevens op te slaan . Als je veel van grote data , een externe USB-schijf met schokbestendige constructie dragen kan zijn voor u het beste . Als u slechts een paar bestanden te transporteren , koop een 4 gb pins schijf online of bij een discount retailer . Als u uw mediabibliotheek bij je te dragen , probeer dan het kopen van meer dan een externe schijf om de extra bestanden te huisvesten .
Problemen

tegenstelling tot Windows , de updates voor het besturingssysteem van de update-software meegeleverd systeem zijn niet altijd compatibel met uw systeem . Mis geen enkele update niet te installeren , tenzij u precies weet wat ze zijn en of ze compatibel zijn. Als je dat doet, zal je Linux waarschijnlijk knipperen beginnen en niet opstarten . Als dit gebeurt , bel Asus technische ondersteuning om uit te vinden hoe u uw computer terug te zetten naar de oorspronkelijke configuratie .

Als uw draadloze kaart niet zal aansluiten op een anders werkende draadloze verbinding , probeer het uit-en inschakelen van uw draadloze kaart voordat opnieuw aansluiten van de verbinding . U kunt uw draadloze verbinding in het systeemvak in de rechterbenedenhoek toegang , er moet een pictogram dat eruit ziet als radiogolven zijn. Als de radiogolven zijn bedekt met een X , bent u niet aangesloten . Als de radiogolven ontbreken , toegang tot uw menu-instellingen op uw draadloze kaart instellingen te wijzigen .

Als u de draadloze kaart aan het werk na het resetten en opnieuw aansluiten van de draadloze kaart niet kan krijgen , en uw computer is onlangs nieuw leven ingeblazen uit de slaapstand start de computer opnieuw en probeer opnieuw verbinding te maken . Dit zou het probleem moeten verhelpen .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een monitor te geb…
·Hoe u de Compaq Presario 2100 …
·Het upgraden van een Dell Insp…
·De specificaties van een NEC V…
·Hoe je het toetsenbord van een…
·Toshiba L350 Recovery 
·Instructies voor het upgraden …
·Hoe een HP8040 Laptop Fan Rein…
·Hoe te gebruiken D600 WiFi 
  Related Articles
iPad Tips 
iPad Tips en hints 
Tips voor het opzetten van een iPad 
Apple iPad Tips 
iPad Protective Film Tips 
IPad Vs . Asus Eee 
Hoe te identificeren een Asus grafische …
Hoe maak je een Asus videokaart bijwerke…
Hoe maak je een Asus Videokaart Identifi…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een BlackBerry PlayBook Comb…
·Mislukt Hard Drive Data Recovery 
·Wat is de Dell GX260 SFF ? 
·Kindle probleemoplossing 
·Hoe te verwijderen en opnieuw installere…
·Hoe kan ik geheugen vervangen in een Son…
·Hoe je 3D- grafieken met een grafische r…
·Hoe maak je een nieuwe interne harde sch…
·Hoe je foto's verplaatsen op een Macbook…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com