Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Kindle probleemoplossing
De Amazon Kindle is een elektronisch boek reader of e - reader , die door Amazon als een alternatief voor andere e - readers op de markt . Zoals met veel elektronische items , de Kindle kan en doet ervaring problemen voor sommige gebruikers af . Heeft u problemen met uw Kindle kan frustrerend zijn , maar er zijn veel stappen die u kunt nemen om ongeacht het oplossen van problemen die u kan hebben . Als uw probleem hieronder niet is opgelost , probeer dan te vragen in een Kindle -gebruikersforum. Scherm Issues

Als het scherm van uw Kindle niet reageert of bevroren , is er mogelijk een probleem met de batterij en uw Kindle moet mogelijk worden opgeladen zijn. Steek uw Kindle in een muur en laat het opladen . Wacht twee minuten , probeer dan het scherm weer .

Als het probleem is dat er lijnen over het scherm , houdt u de Kindle uit-knop 15 seconden ingedrukt , laat deze dan los . Uw Kindle kunnen ervaren elektromagnetische interferentie , en op de power -knop moet oplossen .

U kunt problemen met schermrotatie , die waarschijnlijk worden veroorzaakt door het feit dat de schermrotatie nog niet is geactiveerd hebben . Om het scherm rotatie mogelijk , draai je Kindle op en druk op de knop Tekst . Als de optie Automatisch niet is ingeschakeld , schakelt u het vervolgens opnieuw op Kindle .
Content Issues

Problemen
met het ontvangen van content op je Kindle kan worden veroorzaakt door uw Kindle het niet in sync met Amazon -servers . Controleer de batterij van uw Kindle om zeker te zijn heeft genoeg kracht , dan zorg ervoor dat het draadloze signaal sterk genoeg is om informatie te ontvangen van Amazon . Zo niet , verplaatst naar een ander gebied . Synchroniseer uw Kindle , start het programma opnieuw .

Als je een boek niet kunt openen , als een boek wordt ontbrekende pagina , of als je een foutmelding als ik probeer te openen, verwijderen het boek uit de bibliotheek . Zodra het boek is verwijderd , start u de Kindle en opnieuw downloaden van het boek . Als u niet in staat om het boek te verwijderen bent , navigeer terug naar het beginscherm van de Kindle . Onderstreep het boek dat u wilt verwijderen , dan is de vijf-weg controller naar links en selecteer "Verwijderen " .

Voor problemen met het converteren van bestanden , zorg ervoor dat het e-mailadres u hebt genoteerd is goedgekeurd door het controleren van het beheren van uw Kindle scherm . Terwijl er , zorg ervoor dat uw betaalmethode is ook bevestigd . Zorg ervoor dat het gewenste bestand geconverteerd wordt ondersteund door de Kindle . Kindle ondersteunt momenteel de volgende bestandsformaten : onbeschermde PDF , TXT , onbeschermde MOBI , PRC native , HTML , DOC , RTF , JPEG , GIF , PNG , BMP door conversie . Tot slot , de batterij controleren. Als de batterij bijna leeg is , moet u ervoor zorgen dat de draadloze nog is ingeschakeld . Controleer de draadloze sterkte , vervolgens synchroniseren en herstart de Kindle .

Als uw boek is het overslaan van pagina's of als u uw Kindle niet kunt krijgen om je voortgang te lezen besparen bij het lezen op meerdere accounts , ga naar het menu Instellingen en ervoor te zorgen dat "enable annotaties backup" is ingeschakeld . Controleer vervolgens of Whispersync wordt ingeschakeld door te gaan naar uw Manage mijn Kindle pagina .
Connection en Issues Macht

Soms stopt je Kindle erkend door uw computer op wordt aangesloten. U mag niet de Kindle aangesloten op een USB-poort die op dat moment is ingeschakeld . Sluit uw Kindle aan op uw computer , start de computer opnieuw met de Kindle nog steeds verbonden .

Als je Kindle niet wordt opgeladen , probeer dan het verplaatsen van de adapter aan op een ander stopcontact . Controleren en zien of er een oranje licht op , en start je Kindle . Als het licht aan is , dan moet je een nieuwe batterij voor uw Kindle . Als het lampje niet brandt , dan is de adapter kan defect zijn , en u kunt contact opnemen met Amazon voor informatie over de garantie .

Kindles die niet houden van een lading, probeer dan de draadloze verbinding op uw Kindle uitgeschakeld . De batterij is waarschijnlijk wordt afgevoerd door de Kindle herhaaldelijk proberen om verbindingen te maken met het draadloze netwerk . Met draadloze af , moet je batterij duren zeven dagen . Indien dit niet het geval is , contact Amazon voor informatie over de garantie .
Muziek en Audiobook Issues

Als uw muziekbestanden niet afspelen op je Kindle , kan het zijn omdat de bestanden ontbreken , of dat ze niet mp3-bestanden . Om te controleren , sluit u de Kindle op uw computer met de USB -kabel . Open de map Kindle bestand , navigeer naar de map muziek en bevestigen dat de bestanden zijn er . Als ze niet , voeg je muziek naar de map . Als ze zijn, double-check dat ze zijn mp3-bestanden en geen andere soort muziek bestand .

Audioboeken die niet spelen , sluit u uw Kindle aan op de computer . Open de map Kindle bestand , open dan het hoorbare map. Double-check dat uw audioboek bestanden in deze map . Uploaden naar de map als ze niet . Als ze zijn , ervoor zorgen dat ze zijn hoorbaar bestanden . Klik met de rechtermuisknop het bestand en kies 'Eigenschappen'. Als ze zijn , en ze zullen nog steeds niet spelen, dan moet u contact opnemen met Audible voor hulp .

Previous: Next:
  ontsteken
·Wat kan de Kindle gelezen ? 
·Hoe maak je een . PDF opslaan …
·Hoe het lettertype van een PDF…
·Hoe PDF- documenten te convert…
·Hoe te wijzigen Shut Down Foto…
·U kunt kopiëren van een pc na…
·Hoe Personal documenten downlo…
·Hoe om eBooks Doe de Amazon Ki…
·Hoe je het geheugen in een Kin…
  Related Articles
Hoe de Kindle App te installeren voor uw…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Hoe maak je een Kindle Sync om een ​​iPa…
Hoe te MOBI bestanden versturen naar de …
Kindle Content naar iPad 
Kindle Vs . iPad Specificaties 
Hoe kan ik een boek Transfer Van Kindle …
Hoe je PDF's toe aan de Kindle Reader op…
Hoe te Kindle installeren op de iPad 
  Hardware Articles
·Hoe te herstellen van een DVD - RW 
·Hoe kan ik een laptop Get to Read een SD…
·Hoe een BIOS scherm op een HP pc Toegang…
·Hoe Hook Up Harman /Kardon Speakers 
·Hoe uw eigen pc torenontwerp 
·Hoe maak je een Video PCI -kaart install…
·Hoe controleer ik welke grafische kaart …
·Wat is CPU Fan Error ? 
·Hoeveel accounts kan uw Kindle worden ge…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com