Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Tablet PC Vs . Laptop
Tablet PC 's en laptops uit te voeren veel van dezelfde functies . Ze zowel een volledige besturingssysteem draaien , ze zijn beide draagbaar , en ze kunnen zowel draaien dezelfde programma's . Echter, er zijn veel verschillen tussen laptops en tablet-pc's ook. Het toetsenbord

Het eerste ding dat je opvalt aan tablet-pc 's is dat ze niet over een fysiek toetsenbord . In plaats daarvan , gebruik tafel PC 's ingebouwde software die het mogelijk maakt om op het scherm te typen . Een ding om op te merken over het on-screen toetsenbord is dat je niet individueel kan voelen de toetsen . U zult moeten veel meer naar beneden kijken tijdens het typen , om te zien welke toetsen je raken . Op het scherm te typen heeft wel een leercurve . Ook veel on - screen toetsenborden nemen van de onderste helft van het scherm , indien dit geschiedt en zal je wat verlies in bruikbare schermgrootte geven .

De toetsenborden op laptops zijn veel beter voor iedereen die veel doet van het typen , en ze nemen geen ruimte op het scherm . Echter, ze nemen extra fysieke ruimte . Aanraking , beroerte en gevoel zijn beter op laptop computer toetsenborden .
De Trackpad

De trackpad op een laptop -computers is een aanraakgevoelig gebied ongeveer 3 cm bij 2 centimeter in omvang . Het wordt normaal direct onder het toetsenbord , in het midden van de laptop . Direct onder de trackpad zijn twee kleine knoppen voor links en rechts klikken .

Tablet PC's
voorzien van full - touch screens . Navigeren door de cursor is simpel - je gewoon sleep met uw vinger over het scherm . Om een klik op tablet-pc's te starten , alles wat je doet is op het scherm tikken of tik tweemaal voor dubbelklik.
Kijkhoek

Kijkhoek
is veel anders op Tablet PC's vergeleken met laptops . Laptop schermen kunnen worden gekanteld om vele verschillende hoeken voor het eenvoudig bekijken . Een open laptop scherm , standaard , zal rechtop zitten die een hoek van 90 graden met de onderkant van de laptop . Dit wordt beschouwd als een ideale kijkhoek .

Tablet PC's
zitten plat . Omdat ze nodig hebben volledig gebruik van het scherm te bedienen, moet een tablet- pc-gebruiker voortdurend naar beneden kijken op het scherm. Er zijn geen hoek verstelbaar op tablet-pc's .
Cost

Tablet PC's
zijn een nieuwere technologie dan laptops . Op hun beurt meestal duurder . Bij het vergelijken van een tablet PC vs een laptop met vergelijkbare specs , kun je verwachten dat op zijn minst $ 150 meer te betalen voor de tablet .
Gebruikt

Tablet PC's
zijn het beste voor kunstenaars en grafisch ontwerpers . Veel tablet-pc's zijn zelfs voorzien van een digitale pen voor verdere gebruiksgemak . Omdat ze een touch screen , kan tablet-pc's worden gecontroleerd door de vrijheid van je hand . Dit geeft u een veel veelzijdiger en controlerende gevoel .

Laptop computers
zijn best voor algemene computergebruikers en mensen die veel typwerk doen . De full - size toetsenbord en de polssteun zorgen voor comfortabel navigeren , en het scherm is ideaal gelegen voor straight - forward view
notebook /tablet-pc

laptop /tablet
. PC combo's zijn beschikbaar . Deze computers zijn voorzien van de normale setup en het fysieke toetsenbord van een notebook met de touchscreen -mogelijkheden van een tablet -pc . Ze zijn dubbele functie . Toen in notebook -modus , kunnen ze worden gebruikt net als een laptop computer . In de tablet- modus , het scherm het scherm draait 180 graden en plooien naar beneden . Dit geeft u de functionaliteit van een tablet . Echter, dit is meestal de duurste van de beschikbare opties .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een toetsenbord in…
·EMachines 350 Specs 
·Hoe maak je een Power Port op …
·Compaq Presario 750 Specificat…
·Specificaties voor een Toshiba…
·Hoe maak ik een Thinkpad 600 C…
·Hoe kan ik in een draadloze ka…
·Hoe te kijken U- couplet TV op…
·Hoe je Bluetooth inschakelen o…
  Related Articles
Hoe de agenda functie gebruiken op de Ap…
Hoe de Map functie gebruiken op de Apple…
Hoe de overdracht van een Xilisoft iPad …
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
Hoe de overdracht van een pc naar een iP…
Hoe te Sync mijn iPad met mijn PC 
Kenmerken van een IPad Tablet 
iPad 16 Vs . iPad 32 
Hoe kan ik een video vanaf een iPad over…
  Hardware Articles
·Hoe maak je geforceerd stoppen van een p…
·HP Pavilion A300N Specs 
·Hoe te lezen NOOKbooks op andere eReader…
·Verschil tussen AMD Athlon & Pentium 
·Media Card Recovery 
·Hoe uw eigen computer ontwerpen 
·Hoe te Zet de radio op een Dell Inspiron…
·Hoe kan ik een CD & DVD-brander installe…
·Hoe maak je foto's uit een MicroSD Zet e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com