Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Hoe maak je een US Robotics Big Picture Camera Install
De 3Com US Robotics Bigpicture Camera bevat alles wat u nodig hebt om video conferencing te beginnen met uw computer. Deze webcam heeft een ingebouwde microfoon en 640 - by - 480 - pixel resolutie afbeelding . Het bevat een PCI video-capture kaart die superieure video-en geluidskwaliteit in vergelijking met USB - gebaseerde webcams biedt . U kunt ook de capture -kaart te gebruiken om video van een analoge camcorder of videorecorder aan op uw computer . De Bigpicture Camera wordt geleverd met 3Com Bigpicture beeldtelefoon conferencing software . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de computer uit . Koppel de monitor en randapparatuur , en de stekker uit het stopcontact . Leg de computer op zijn kant met de zijkant naar boven. Verwijder de schroeven waarmee het zijpaneel van de computer naar de computer zaak . Verwijder het zijpaneel van de behuizing. Kopen van 2

Zoek een beschikbare PCI-slot op het moederbord van de computer . PCI-slots zijn wit en korter dan de zwarte ISA- slots gebruikt door sommige uitbreidingskaarten . Draai het afdekplaatje van de zaak .
3

Plaats de video capture-kaart in het PCI slot , ervoor te zorgen dat de video-ingangen worden geconfronteerd met de achterkant van de computerbehuizing . Druk zachtjes op de bovenkant van de kaart totdat deze op zijn plaats . Met de schroef voor het afdekplaatje , zet de video capture-kaart op de computer zaak .
4

Monteer het zijpaneel van de computer en de schroeven gebruikt om het op zijn plaats te houden . Sluit de computer aan op een stopcontact en sluit de randapparatuur .
5

Steek de gele videokabel van de Bigpicture camera 's in het "Video " -aansluiting op de video capture -kaart . Steek de voedingskabel van de camera 's in de " Power" -aansluiting op de capture -kaart . Steek audio kabel van de camera in de " Mic " -ingang op de geluidskaart van de computer .

Turn 6 op de computer . Windows detecteert automatisch de nieuwe hardware na het besturingssysteem laarzen . Klik op " Stuurprogramma van de hardware fabrikant " in het " New Hardware" venster dat verschijnt en klik vervolgens op " OK . " Plaats de driver- cd die bij de Bigpicture camera . Klik op "Bladeren" en selecteer het cd - rom- drive in de "Install From Disk " venster , en klik op 'Volgende'. Klik op "OK " wanneer Windows vraagt ​​of je wilt het stuurprogramma vinden op de installatie-cd te installeren . Windows installeert de driver software . Start de computer opnieuw wanneer u wordt gevraagd om de installatie te voltooien .
7

Klik op de knop Windows "Start " en daarna op "Deze Computer ". Dubbelklik op het cd - rom-station . Dubbelklik op het bestand "Setup.exe" op de installatie- cd-driver om de Bigpicture beeldtelefoon software- installatieprogramma te starten . Klik op " Next " op het scherm "Welkom" . Vul de gebruiker informatie op het volgende scherm , met inbegrip van uw naam en telefoonnummer . Klik op " Next " en selecteer vervolgens " Standaard" voor het type installatie . Klik op " Next " te installeren om Bigpicture beeldtelefoon installeren .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·PC Air Duct Cleaning 
·Definitie van grafische tablet…
·Hoe creëer je een Biometrisch…
·Hoe maak ik verbinding een Xer…
·Hoe het werkt : HP C4810A Busi…
·Hoe kan ik een Xbox Steering W…
·Hoe de Medion Tekentablet voor…
·Wat is het doel van een USB-hu…
·Stap-voor- stap handleiding ov…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je poorten op een Apple Mac G4 Ident…
·Hoe Dell -geheugen vervangen 
·Hoe maak je een liniaal afdrukken 
·Hoe te gebruiken WiFi om een laptop Zoek…
·Hoe maak ik verbinding een DVD-speler om…
·Help Met de Power-knop op een Macintosh …
·Is een Mac Mini Goed voor CS3 
·Mijn P5Q Pro herkent geen 4 sticks Memor…
·Hoe snelheid van een harde schijf Transf…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com