Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Tecra A1 Specs
Hoewel momenteel gestaakt , Toshiba verkocht de Tecra A1 laptop als alternatief voor een desktop computer voor de zakelijke markt . De onderneming voerde aan dat het ergonomische ontwerp , met inbegrip van een polssteun , toegevoegd aan de industriële uitstraling van de machine en maakte het de juiste keuze voor professionals . Toshiba liet de Tecra A1 in 2003 en op het moment dat die cutting - edge technologie die mogen professionals werken on-the - go met draadloze mogelijkheden en andere goed presterende functies . Afmetingen

De Toshiba Tecra A1 laptop woog 6,2 £ . Het had een lengte van 13,1 cm , een breedte van 11,5 cm en een hoogte van 1,6 cm . Het scherm heeft een diagonaal lengte van 14,1 centimeter .
Harde schijf en geheugen

Toshiba
bood een standaard harde schijf capaciteit van 30 gigabyte , maar klanten konden het uit te breiden tot 40 GB of 60GB . De 2.5 - inch IDE harde schijven liep bij 4.200 tpm . De standaard Tecra A1 uitgevoerd 256 megaqbytes van DDR-geheugen . Het had een geheugenslot met de mogelijkheid om tot 1 GB geheugen .
Processor en grafische

De Tecra A1 droeg een Intel Pentium 4 processor met een snelheid van 2,2 gigahertz . De 14.1 - inch LCD- scherm op de Tecra A1 kon verwerken tot 16 miljoen kleuren . De laptop gebruikt een geïntegreerde Intel grafische kaart met 64 MB DDR- videogeheugen .
Media Drives

Toshiba
bood een optionele 3,5 - inch diskettestation met de Terca A1 . De laptop deed onder andere een optisch station met de mogelijkheid om CD's en DVD - ROM's te lezen . Het station had een maximale schrijfsnelheid van 24x en een maximale leessnelheid van 24x voor cd's en 8x voor dvd's .
Draagbaarheid

De zes - cell lithium-ion batterij in de Terca A1 gaf de laptop tot 3,3 uur batterijduur op maximale gezondheid batterij . De voeding voor de Terca A1 mits 75 Watt AC vermogen en duurde 2,6 uur om de batterij op te laden wanneer de computer is uitgeschakeld en 3,5 tot negen uur op te laden als het was op . Een 802.11a/b-capable draadloze LAN-kaart gaf de laptop mobiele netwerk opties .
Extra functies

Toshiba
voorzien van een drie - jaar garantie op onderdelen en arbeid voor de laptop en een garantie van een jaar voor de accu . De Terca A1 had een full - size toetsenbord en een touchpad . Toshiba verscheept de standaard laptop met Microsoft Windows XP Professional , maar het bedrijf aanvullende configuraties wanneer klanten besteld op de website van Toshiba . De Terca A1 had een slot voor een optionele kabelslot om de fysieke veiligheid te bieden . Andere functies die twee USB-poorten , ingebouwde luidsprekers , faxfunctie en een ingebouwd modem en Ethernet-verbinding .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe de beste beeld te krijgen …
·Acer eMachines Laptop Specific…
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 3…
·Geen credit check Laptop Finan…
·Hoe je LCD vervangen met LED 
·Is er een manier om problemen …
·Lenovo W700 Dock Specificaties…
·Thinkpad 2645 Specs 
·Wat maakt een laptop kan strea…
  Related Articles
iPad Tech Specs 
De specificaties van de iPad 
Specs van de Apple iPad 2 
Video Specificatie voor de iPad 
iPad CPU Specs 
Specs voor een 16GB iPad 
Sun Ultra Enterprise 450 Specs 
Sun Blade 2500 Specs 
Sun Blade 150 Specs 
  Hardware Articles
·Hoe Hook Up een PS3 controller op een co…
·Canon Cartridge CL - 38 vulling gebruiks…
·Hoe te installeren de Dazzle DVD Recorde…
·Hoe kan ik een Acer laptop scherm Instal…
·Hoe Hook Up een laptop op een externe mo…
·Hoe een BIOS Chip Reset 
·Hoe een IOGEAR Bluetooth Reset 
·Hoe te verbinden Hi Fi luidsprekers op e…
·Wat is het verschil tussen een 34 en een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com