Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Geen credit check Laptop Financiering
Voor de meeste studenten en vele professionals , een computer is een noodzaak . Een laptop voegt de flexibiliteit van de mogelijkheid om te werken of surfen op het net weg van huis . Hoewel de prijzen voor computers en laptops meer betaalbaar zijn geworden , het kopen van een vereist nog honderden of duizenden dollars . Financiering kan het gemakkelijker maken om een laptop te kopen te maken , maar met een slechte krediet , het verkrijgen van financiering kan een uitdaging zijn . Conventionele Computer Financiering

Veel computerfabrikanten
verschaffen van financiering voor hun klanten . Er zijn ook bedrijven die gespecialiseerd zijn in de financiering van computers en aanverwante apparatuur . De computer wordt gefinancierd via een kredietlijn , als de computer is voor een bedrijf , of door middel van een betaling programma , als de computer is bedoeld voor persoonlijk gebruik . De computer kan worden verhuurd of ronduit gekocht . Hoewel conventionele computer financiering impliceert gewoonlijk een credit-check , de financiering is beschikbaar voor klanten met een relatief lage credit scores , waarschijnlijk omdat de computer teruggenomen kan worden indien de betalingen niet worden gehandhaafd .
Rent-to -own Financiering

een gangbare manier van het verkrijgen van een laptop of andere computer is door middel van een huur - naar - eigen programma . Dergelijke programma's van de aanvragers een inkomen controle in plaats van het voeren van een conventionele credit check bieden . In veel gevallen zijn residentiële informatie , informatie van een energierekening en persoonlijke referenties ook vereist . In een huur - naar - eigen regeling , nadat het verhuurbedrijf controleert de gegevens , ontvangt de klant haar laptop meteen. Ze maakt vervolgens regelmatig betalingen volgens een betalingsplan . Als zij kiest , kunnen ze ervoor kiezen om de laptop en sommige of al haar huurbetalingen worden toegepast op de prijs van de computer te kopen .
Layaway Plan Financiering

een andere optie voor no - credit check laptop financiering is een soort layaway programma. Na het invullen van de aanvraag en de specificatie van de functies die hij wenst voor zijn computer , de koper stuurt in een eerste storting . Na het maken van regelmatige betalingen voor een bepaalde periode , meestal drie tot zes maanden , ontvangt hij zijn computer . Hij blijft betalingen totdat de computer volledig is afbetaald . Layaway plannen vereisen doorgaans een actieve bankrekening en een minimuminkomen , samen met de eerste betaling en layaway betalingen .
Aanbetaling Plan Financiering

Aanbetaling van plan de financiering werkt net als layaway plan voor financiering . Echter , met een aanbetaling van plan de financiering , de betaling is meestal groter dan bij layaway financiering . In ruil krijgt de klant haar laptop meteen in plaats van te wachten enkele weken of maanden . De eisen voor aanbetaling financiering zijn vergelijkbaar : een actieve bankrekening en een minimale maandelijkse inkomen . Net als andere financieringsplannen , kan de computer worden teruggenomen indien de klant niet te handhaven regelmatig betalingen .
Overwegingen

De trade - off voor geen credit check financiering is dat de klant vaak belandt betalen veel meer voor zijn computer dan hij zou hebben door het betalen contant of via een conventionele financiering programma . Veel geen credit check financieringsprogramma's zijn voorzien van een zeer hoge rente . Ook, hoewel velen geen credit check financiering bedrijven adverteren dat ze de computer te configureren voor de specificaties van de klant , kan de eigenlijke selectie beperkter zijn , want hij moet kiezen uit de fabrikanten of modellen die door de financieringsmaatschappij . Prijzen en betalingen voor laptops zijn meestal ook hoger dan voor desktops . Het is ook een goed idee om te controleren met het Better Business Bureau alvorens geld te verzenden naar een computer financieringsmaatschappij .

Previous: Next:
  laptops
·Heeft de Compaq 8510p Heb Infr…
·Hoe kan ik een laptop upgrade …
·Mijn laptop wordt afgesloten n…
·Hoe maak je een Wireless Mini-…
·Kenmerken van een Compaq Presa…
·Hoe je Bluetooth inschakelen o…
·Satellite M35 - S359 Problemen…
·Dell Latitude 810 D Specificat…
·Acer Aspire 3680 Specs 
  Related Articles
Hoe E-mail controleren op de iPad 
Hoe om te controleren voor de iPad Updat…
Hoe maak je een iPad App verdienen met g…
Geen geluid Probleem met een Dock Connec…
Hoe maak je een iPad aansluiten op een r…
Hoe om te controleren wat videokaart je …
Hoe om te controleren een grafische kaar…
Hoe controleert de temperatuur van een g…
Hoe controleert de videokaart in een com…
  Hardware Articles
·HP Pavilion 6735 Specificaties 
·Problemen met een HP Officejet 4355 Cart…
·Waar kan ik doneren Non Werken Home Spre…
·Technieken van File Organisatie 
·Hoe te Toner Install voor een Canon MP21…
·Inspiron 9300 Specs 
·Hoe te Overclock uw Mobility Radeon graf…
·Spelregels 5.1 Surround Met de Mac Mini 
·Hoe te Laser Printer Verticale lijnen te…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com