Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Inspiron 9300 Specs
De Inspiron 9300 is een laptop gefabriceerd door Dell . Uitgebracht in maart 2003 , is de Inspiron 9300 de markt gebracht als een entertainment laptop . Technische specificaties zorgen voor een niet- vooringenomen en makkelijk te lezen weergave van de interne hardware en software componenten van een computer, zodat u om te bepalen of de specifieke computer voor u geschikt is . Processor en geheugen Specificaties

De Dell Inspiron 9300 is voorzien van een Intel Pentium M 750 -processor werkend op 1,86 GHz . Met een 533 MHz data bus snelheid , de verwerker de Mobile Intel 915PM Express chipset en een 2 MB L2-cache . Deze notebook is 533 MHz DDR2 SDRAM en wordt geleverd met 512 MB ​​vooraf geïnstalleerd met twee 256 MB geheugen modules . Indien gewenst , kunnen de eigenaars van de RAM te upgraden naar de maximaal 2 GB door het installeren van een 1 GB module in elk van de Inspiron 9300 is geheugenslots .
Opslag , drives en Networking

Dell Inspiron 9300 , configureerbaar bij aankoop , is voorzien van ofwel een 40 , 60 , 80 of 100 GB Ultra ATA harde schijf . Deze laptop wordt geleverd met ofwel een typische DVD-ROM drive kan lezen cd's en dvd's of een DVD /CD-RW drive die kan lezen en branden beide soorten media . Met een Intel PRO /Wireless 2200BG draadloze netwerkkaart , deze laptop is geschikt voor IEEE 802.11b /g , Ethernet en Fast Ethernet- netwerkmogelijkheden .
Display, Graphics en Audio
< br >

De Inspiron 9300 de 17 - inch beeldscherm wordt geleverd in twee varianten . De basis configuratie gebruikt een XGA + weer in staat is een 1440 - by - 900 pixel resolutie . Gebruikers hebben de mogelijkheid om te upgraden bij aankoop van een UXGA TrueLife scherm staat een maximale resolutie van 1920 x 1200 pixels . Het scherm wordt aangestuurd door een PCI - Express grafische kaart , een ATI Mobility Radeon X300 met tussen de 64 en 256 MB videogeheugen , afhankelijk van de configuratie . Geluidskaart van de laptop is compatibel met de AC '97 standaard , met een STAC9750 audio codec .
Expansion , Batterij , Fysische en Software specificaties

De Inspiron 9300 is mediakaart reader ondersteunt SD-geheugenkaarten . De laptop wordt geleverd met ofwel een zes - of negen -cel batterij , met de negen - cel offer grotere levensduur van de batterij , maar toe te voegen aan de laptop fysieke gewicht en grootte . Het standaard model met een zes - cell batterij en geen van de optionele upgrades weegt £ 7,85 . Met het deksel gesloten is , de laptop staat 1,7 cm hoog , 11,3 cm diep en 15,5 cm breed . Het systeem wordt geleverd met Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 , Adobe Acrobat Reader 6 , Cyberlink PowerDVD , Corel WordPerfect en trial -versies van Paint Shop Studio , Quickbooks en AOL .

Previous: Next:
  laptops
·Duo Processor T9550 Vs . Duo P…
·Hacks voor de Asus Eee PC 
·Hoe Memory vervangen in een eM…
·Hoe maak je een laptop van de …
·Hoe te kopen een privacy -sche…
·Compaq Presario F700 System In…
·Hoe te donkerder het type op e…
·XO Laptop Specificaties 
·IBM Laptop Recovery 
  Related Articles
iPad Tech Specs 
De specificaties van de iPad 
Specs van de Apple iPad 2 
Video Specificatie voor de iPad 
iPad CPU Specs 
Specs voor een 16GB iPad 
Sun Ultra Enterprise 450 Specs 
Sun Blade 2500 Specs 
Wat is het verschil in Inspiron & Vostro…
  Hardware Articles
·Hoe vindt u het serienummer voor een Buf…
·Hoe te Refill de HP 901 cartridge 
·Hoe af te nemen van een Space Bar op een…
·Gateway Computer Notebook Demontage inst…
·Hoe maak je een opstartdiskette op XP Ve…
·Hoe maak je een nieuwe computer geluidsk…
·Hoe het opzetten van Bluetooth op een co…
·IBM Thinkpad T41 Technische Details 
·Hoe maak je een computer Stop laden van …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com