Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Lenovo W700 Dock Specificaties
De Lenovo ThinkPad W700 Mini Dock is een notebook expansie zender die het mogelijk maakt voor een verbeterde gebruikerservaring , terwijl de laptop is aangesloten inch Het dock voegt een aantal expansie poorten en extra functies die het computergebruik gemakkelijker te maken , terwijl thuis of het kantoor . De ThinkPad W700 Dock werd vervangen door de ThinkPad W700 Dock 2.0 in 2009 . Specificaties fysieke

Het dock zelf is 3 "lang , 18.1 " breed , en 8,5 " diep , met een gewicht van net iets meer dan £ 2,1 . Omdat hij glipt onder de laptop zelf , het dok neemt alleen voetafdruk van de laptop door een paar centimeter in alle richtingen . de dock kantelt ook de laptop licht , waardoor een meer comfortabele houding van de handen bij het typen . de Lenovo ThinkPad W700 , W700ds , W701 , W701ds modellen zijn de enige W -serie laptops die worden ondersteund door het dok . het wordt geleverd met de ThinkPad 170W AC -adapter .
Port Uitbreidingen

Er is een extra eSATA- poort voor het aansluiten met een hoge capaciteit en high - speed externe opslagmedia voor back-up of media . de dock beschikt ook over vier extra USB 2.0-poorten voor externe toetsenborden, muizen , of andere invoerapparaten . Daarnaast is de dock wordt geleverd met een ingetoetste beveiligingssysteem , zodat u comfortabel kunt bevestigen uw laptop en geen zorgen te maken over het gestolen uit de dock .
Audio /video Expansion

De W700 Mini Dock heeft extra video- poorten voor ondersteuning van maximaal twee externe beeldschermen . Er is een analoge VGA-poort , een dual - link DVI - D-poort en een DisplayPort , waardoor voor een aantal aansluitmogelijkheden . ook zijn er analoge stereo out en in havens , samen met een S /PDIF digitale uitgang .
onverenigbaarheden

de Lenovo W700 Mini Dock
werkt in combinatie met de meeste andere Lenovo -accessoires , maar ondersteunt niet de Lenovo Essential Notebook Stand , ThinkPad instelbare notebookstandaard , of de Lenovo handbereik monitorstandaard . Daarnaast is de DVI- - D digitale video- ondersteuning biedt geen ondersteuning voor het gebruik van een DVI - naar - VGA-monitor adapter , wat betekent dat je niet kan hechten twee monitoren van dezelfde soort op de W700 Mini Dock tenzij ze ondersteunen meerdere typen verbindingen .
< br >

Previous: Next:
  laptops
·Laptop Gids voor Studenten 
·Hoe te openen een Express Card…
·Specificaties van een MSI Wind…
·Is het oke om Carry Mijn iBook…
·Hoe installeer ik een Toshiba …
·Wat kan de oorzaak van een vag…
·Waar zijn Interne luidsprekers…
·Hoe te vergroten van de scherm…
·Hoe maak je een HP Mini Restor…
  Related Articles
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
Hoe de Dock aanpassen op een iPad 2 
Hoe de iPad Laad Vanaf het Keyboard Dock…
Hoe maak je verbinding een Apple iPad Do…
Hoe de iPad Dock Pop Make Up 
Geen geluid Probleem met een Dock Connec…
Hoe de videokaart Schakel een Lenovo T40…
Lenovo Tablet Pros & Cons 
Hoe je LCD Roteren op Lenovo Laptop 
  Hardware Articles
·Hoe het aansluiten van een monitor op ee…
·Hoe je HDD vervangen met SSD in IBM X41 
·Hoe maak je verbinding een Lenovo T60 ee…
·Wat is een OS/390- MVS mainframe 
·Hoe maak je een moederbord & Activate Ve…
·Externe HDD Nadelen 
·Hoe kan ik een HP Officejet Printer Repa…
·Hoe maak je een Blu-Ray drive voor de As…
·Hoe kan ik een DMG op een Flash Drive te…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com