Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Specificaties van een MSI Wind PC
Micro - Star International MSI Wind is een ultramobiele pc , ook wel een UMPC of netbook . Ontworpen voor mensen die veel onderweg , de MSI Wind omvat alle eigenschappen die het meest letten bij een netbook - het is klein , licht en functioneel . MSI biedt meer dan twee dozijn versies van de Wind netbook met ingang van begin 2011 . Alle kamers beschikken over Intel Atom -processors , en de meeste hebben een 10 - inch scherm . Typisch voor de MSI Wind lijn is de U160DX - 472US model . Microprocessor & Geheugen

De MSI Wind U160DX is uitgerust met Intel's Atom N455 microprocessor . Deze processor draait op 1,66 GHz en het cachegeheugen bedraagt ​​512 KB . De netbook wordt geleverd met 1 GB DDR3 SDRAM -geheugen draait op 667 MHz . Dit geheugen is uitbreidbaar , maar beperkt tot een enkel DDR3 module .
Opslag & Optische Drive

De Wind U160DX is uitgerust met een 250 GB SATA harde schijf . Terwijl er geen on - board optische drive beschikbaar is, kunnen gebruikers een externe USB optische drive aan de Wind te geven CD /DVD /BD lezen en schrijven vermogen verbinden .
Chipset , Graphics & audio

De MSI Wind U160DX is uitgerust met een Intel NM10 moederbord en een Intel graphics Media Accelerator 3150 grafische processor . Omdat er geen dedicated videokaart , video van de MSI Wind 's deelt dezelfde bus als de hoofd-CPU , die bespaart op energie en ruimte . Echter, dit resulteert soms in een performance penalty , zoals de CPU harder wordt belast te blijven met beide processen . De wind is ook HD - audio compatibel en beschikt over twee ingebouwde luidsprekers .
Memory Card Reader & Havens

De netbook ondersteunt een vier - in-een verwisselbare geheugenkaart lezer . Ondersteunde formaten voor de Wind zijn SD , MMC , MS en XD -kaarten . De MSI Wind heeft ook drie USB 2.0-poorten , een 15 - pins D - Sub VGA grafische output poort , en de poorten voor microfoon en hoofdtelefoon uitgang .
Networking

de MSI Wind U160DX is uitgerust met een Ethernet 10/100 LAN- poort voor breedband internet verbindingen . Daarnaast heeft de MSI Wind ingebouwde WLAN-functionaliteit , met een 802.11 b /g /n WLAN-kaart . Het is ook compatibel met Bluetooth-apparaten .
Display, Besturingssysteem & Andere functies

De MSI Wind U160DX is voorzien van een 10 - inch breedbeeld LCD -scherm met WSVGA glossy achtergrondverlichting . De maximale resolutie van dit scherm is 1024 x 600 pixels . De computer wordt geleverd met het Microsoft Windows 7 Starter editie . Het beschikt ook over een " chiclet " stijl toetsenbord met rubberen toetsen , en een naadloze touchpad geïntegreerd in de behuizing en geïdentificeerd door een reeks puntjes . De muisfuncties zijn ook geïntegreerd in een rocker , waardoor voor rechts en links te klikken door op het desbetreffende gedeelte van de rocker . De Wind heeft een ingebouwde 1,3 megapixel webcam .
Power & Fysieke afmetingen

De netbook wordt aangedreven door drie lithium-ion cellen , die volgens onderzoek door de website Trusted Reviews kan tot zeven uur video afspelen wanneer het scherm is ingesteld op 50 % helderheid . MSI stelt dat de accu maximaal kan leveren tot 15 uur continu gebruik bij de Wind is ingesteld op Eco - modus . De wind is ook uitgerust met een AC-adapter , met 19V van 40W DC output en 100 tot 240 van AC input . De MSI Wind is 10,24 cm lang , 7,09 cm ​​breed en 0,74 - inch groot . Hij weegt 2,1 £

Previous: Next:
  laptops
·Acer Aspire 3680 Specs 
·Hoe je het deksel Panel verwij…
·Hoe uw IBM Laptop Reboot 
·Hoe te bespoedigen een Sony Va…
·Hoe de RTC batterij vervangen …
·Hoe de laptop toetsenbord ontg…
·Wat is de werkelijke snelheid …
·Hoe te houden een laptop Open …
·Hoe te openen een Hewlett Pack…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe uit elkaar te halen een Toshiba U405…
·Hoe maak je een Windows XP Media Center …
·Verschil tussen AMD Phenom II en Phenom …
·Hoe te G5 Tower Geheugen installeren 
·Hoe te formatteren een TransFlash kaart 
·Het opnemen via een laptop op een DVD - …
·Hoe maak je een 4 -polige 3,5 mm audio j…
·Hoe de processor te upgraden in een Z60t…
·Hoe maak je een Projector Mount 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com