Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe Hook Up een laptop op een externe monitor
Of wilt u gewoon een media bekijken vanaf uw laptop op een groter scherm of gebruik dual displays te maken multitasking gemakkelijker , het toevoegen van een externe monitor kan helpen . De meeste laptops hebben een video - out poort gemaakt voor het aansluiten van een externe monitor op uw draagbare computer. Na het aansluiten van een externe monitor op uw laptop , Windows kunt u uw bureaublad te bekijken op zowel de laptop of externe beeldscherm - of allebei tegelijk . Wat je nodig hebt
Laptop
Extern beeldscherm ( CRT of LCD ) op Monitor kabel
Port Adapter ( indien nodig)
Toon Meer Aanwijzingen
Connect externe monitor < br >
1

Zet de laptop en verwijder de AC- voedingsadapter . Zoek de blauwe VGA of wit DVI -video - out -poort aan de achterzijde van de laptop . Sommige media - centic laptops hebben een USB -als HDMI-poort . Kopen van 2

Sluit de monitor aan op de ingang aan de achterzijde van de monitor . Als de poort op de laptop niet overeen met het op de monitor verbindt een adapter aan het uiteinde van de kabel dat hecht aan de laptop . U kunt adapters die VGA omzetten naar DVI , DVI naar VGA , HDMI naar DVI en DVI naar HDMI kopen . U kunt echter geen gebruik maken van een adapter om een VGA converteren naar HDMI-aansluiting of omgekeerd . Sluit de adapter aan het uiteinde van de kabel , indien nodig , en sluit vervolgens de kabel aan op de video - out -poort op de laptop .
3

Sluit het netsnoer aan op de externe monitor . Steek het andere uiteinde van het netsnoer in een stopcontact . Zet de monitor .

Vermogen 4 op de laptop en wachten tot het opstarten in Windows .
Display Spiegelbeeld externe monitor
5

Klik op de knop "Start " , vervolgens op "Configuratiescherm . " Klik op de " Beeldschermresolutie aanpassen "-link onderaan de " Vormgeving en persoonlijke instellingen " header in het Configuratiescherm .
6

Klik op de " Detect " knop , dan is het beeld -scherm met het label" 2 . " Klik op de " resolutie "drop - down lijst en selecteer de gewenste grootte resolutie voor het externe beeldscherm . Als alternatief , laat de standaard Windows -aanbevolen resolutie-instelling op zijn plaats .
7

Klik op de " Meerdere schermen " lijst pijl en klik op ' Dupliceer de displays . " Klik op de knop" Toepassen " en vervolgens op" OK . " Windows -klonen het beeld van de laptop scherm en toont het op het externe beeldscherm .
uitbreiden Desktop op beide displays

Klik 8 " Start ", vervolgens op" Control panel . "Klik " Beeldschermresolutie aanpassen " in de " Vormgeving aan persoonlijke voorkeur " sectie .
9

klik op " Detect " in het venster Schermresolutie , klik op de monitor met de " 2 "-label . Klik op de "Resolutie " drop - down lijst en selecteer de gewenste resolutie voor de nieuwe monitor .
10

Klik op de keuzelijst naast " Meerdere schermen . " Select " Deze beeldschermen uitbreiden , " en klik op ' Toepassen'. Klik op de knop " OK " om het venster " Scherm resolutie " te sluiten . Windows breidt de desktop over de laptop en externe monitor displays . U kunt nu slepen en neerzetten ramen tussen de twee schermen en gebruik ze om twee verschillende toepassingen of vensters te bekijken op hetzelfde moment .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een batterij kopen…
·Hoe te Dim een HP laptop scher…
·Typische opslagruimte of a lap…
·HP NX9010 Specs 
·Hoe de processor op een laptop…
·Dell- laptops zijn erg populai…
·Wat is beter : Alienware M11x …
·Hoe je de stekker vervangen op…
·Hoe te openen een Fujitsu Life…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een printer op een iPad Hook 
·HP D530 Specs 
·Hoe kan ik een oude harde schijf Kopieer…
·Wat is Ladevergrendeling HP L7780 ? 
·Soorten Ribbon Cables 
·ECC Vs Non - ECC 
·Lijst van HP laser toners 
·Hoe te activeren 3G op een iPad 
·Hoe je RAM te installeren op een Compaq …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com