Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
De Beschrijving van de T23 IBM Laptop
Technologiebedrijf IBM liet de ThinkPad T23 in 2001 . Dit was bijna vier jaar voordat in Taiwan gevestigde Lenovo nam de IBM- divisie die verantwoordelijk is voor de productie van de familie van laptops . De T23 was een van de vier ingangen van de ThinkPad T20 serie . Haar onderscheidende functies die een Wi - Fi- antenne en het was de eerste ThinkPad te lopen op de onlangs vrijgegeven Windows XP- besturingssysteem van Microsoft . Besturingssysteem , processor en RAM

Trouwens Windows XP , T23 aangeboden twee andere besturingssysteem keuzes , Windows 98 en 2000 , waarin de XP voorafging . De laptop processor is een Intel Pentium III -chip met klok - snelheid keuzes van 866 megahertz ( MHz ) , 1 gigahertz ( GHz ) , 1,13 GHz of 1,2 GHz . Ongeacht de verschillende verwerkingssnelheden , elke processor op een T23 laptop aangesloten op het moederbord met een snelheid van 133 MHz .

Met zijn twee kleine dual in-line geheugenmodule ( SO - DIMM ) slots , de T23 aangeboden 128 megabytes ( MB ) of random access memory ( RAM ) op een slot of 256 MB aan twee . Gebruikers kunnen het RAM-geheugen uit te breiden tot een maximum van 1 gigabyte ( GB ) .
Disk Drives en Eigenschappen Audio /Video

T23s verkocht in de Noord-Amerikaanse markt , de harde schijf ruimte 15 , 20 , 48 en 60 GB . Sommige T23s verkocht in Korea had ook een 30 - GB -optie . De laptop ook een optische drive die gespeeld en opgenomen op cd's , evenals gespeeld dvd's .

De T23 's audio-en video -mogelijkheden werden ingeschakeld door zijn geluid en video /grafische controllers geïntegreerd met zijn moederbord. De sound driver ondersteund Sound Blaster -toepassingen , het had corresponderende stereo speakers en line-in , koptelefoon en microfoon aansluitingen . De video display ondersteund 1024 bij 768 pixels of 1400 bij 1050 pixels aan resolutie .
Connectiviteit en Interfaces

Elke T23 had een ingebouwde modem met een data /fax snelheid van 56 kilobits per seconde en de naleving van de International Telecommunications Union ( ITU ) V.90 standaard . Het had ook een ingebouwde 10 /100 Ethernet netwerkkaart en 802.11b draadloze connectiviteit . De laptop 's externe interfaces , afgezien van de eerder genoemde audio-aansluitingen , inclusief de RJ - 11 en RJ - 45 connectoren voor de modem en Ethernet , respectievelijk , parallelle en seriële poorten , PS /2 aansluiting voor een muis of extern toetsenbord , twee USB-poorten voor data -en S - Video-uitgang .
Fysische en Macht Specs

Net als andere ThinkPads , de T23 had het handelsmerk black - box , scherpe design. Het scherm gemeten 13,3 of 14,1 inch diagonaal . Meegeleverd in de verpakking was een netadapter en een lithium - ion batterijpakket . Indien volledig opgeladen door de adapter , kan de batterij duren tussen de twee tot drie uur .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe de ingebouwde geheugenkaar…
·Hoe te Take Everything Off You…
·Hoe te updaten een ThinkPad 
·Specificaties van een Toshiba …
·Hoe een HP DV8000 Moederbord V…
·Hoe kan ik een laptop scherm w…
·Hoe je LCD vervangen met LED 
·Hoe kan ik een laptop in het b…
·Heb Toshiba Satellite L505 - E…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een HP Officejet printer te i…
·Hoe Apple computers krijgen voor leraren…
·Problemen met CCS Debugger 
·Hoe kan ik RAM in een laptop 
·De voordelen van een Embedded System 
·Hoe kan ik als vervanging van een CCFL T…
·Hoe te Satelliet TV opnemen op een Mac 
·Hoe kan ik een externe harde schijf te h…
·Hoe de videokaart vervangen voor Dell De…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com