Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Heeft een College Student Hebben om Heeft u een laptop?
Als een student niet beschikt over een laptop , het is niet typisch een deal breaker voor het college . Niet hebben van een laptop kan echter een domper op het leren . Veel hogescholen studenten in staat stellen overal op de campus toegang tot het internet , waardoor het gemakkelijk voor een student om een paper onderzoeken uit haar slaapzaal , de commons of ergens anders ze fantasieën . Het hebben van een laptop , mits de student niet in de eerste plaats gebruiken voor gaming en andere niet-academische bezigheden , kan de hoeveelheid tijd die de student in staat is om te werken aan de klas -projecten te verhogen . Verhoogde productiviteit

Als een student gebruikt zijn laptop verstandig , het kan hem helpen om zijn werk te voltooien in een recordtijd. Laptops kunnen worden gebruikt voor autobussen , in auto's , in de bibliotheek - vrijwel overal een student gaat . Een student die kan aan de slag op een research paper tijdens het wachten op vrienden in een koffiehuis heeft een academische voordeel ten opzichte van een student die niet dezelfde optie heeft. Omdat studenten hebben meestal meerdere eisen aan hun tijd , zal elke keer dat ze kunnen grijpen om te werken aan een opdracht hen te helpen om vooruit te komen . Sommige scholen erkennen dit , en bieden zelfs laptops voor studenten , zodat zij kunnen deelnemen aan leeractiviteiten overal en altijd .
Laptops in klasse

Veel studenten gebruiken laptops te nemen aantekeningen in de klas . Natuurlijk , vele anderen gebruiken hun computers om sociale netwerksites en andere afleidingen te controleren . Of een laptop zal komen tijdens de les hangt af van de discipline van de individuele student . Vele professoren nodig laptops om tijdens de les interactieve activiteiten te vergemakkelijken . Sommige professoren , echter , de studenten ontmoedigen brengen laptops naar de les . Neem contact op met de school om uit te vinden hun beleid op laptop gebruik tijdens de instructie .
Web - Based Opdrachten

Professoren
vereisen vaak dat veel opdrachten en activiteiten worden voltooid online , zelfs wanneer de werkelijke lezingen zijn off -line . Studenten die geen laptop of andere persoonlijke computer tot hun beschikking hebben zullen zich uitgaven een buitensporige hoeveelheid tijd in de bibliotheek , waar sprake kan zijn termijnen van uw computergebruik of wacht tijd . Een student die een laptop kunnen deze opdrachten te voltooien tijdens het uur heeft ze tussen de lessen , bijvoorbeeld .
Dagelijkse bedrijfsactiviteiten

Een laptop kan helpen een student in contact blijven met familie en vrienden op een manier die moeilijk of onmogelijk kan zijn op een openbare computer . Foto's zijn gemakkelijk te downloaden en te sturen , en op laptops met webcams en VOIP software , kunnen studenten face-to -face "telefoon" roept huis voor nagenoeg vrij . Studenten kunnen ook persoonlijke bankieren , online aankopen en log in e-mail zonder zorgen over te boeten aan veiligheid op een openbare computer .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe je RAM installeren in MSI …
·Hoe kan ik veilig verwijderen …
·Hoe kan ik als vervanging van …
·Hoe te wijzigen mijn Dell Insp…
·Hoe om uw eigen laptop Decal o…
·Hoe je RAM installeren in een …
·Hoe de heatsink te verwijderen…
·Hoe kan ik een laptop Hook een…
·De Inspiron 9400 Zal niet Herk…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe maak je een toetsenbord te verwijder…
·Het verschil tussen Pentium D & Pentium …
·Definitie van Logic Board 
·Hoe wilt opnemen van een DVD naar een CD…
·Welke printers werken met iPad Printing …
·Mini Disc Gebruik in een iMac 
·Hoe te installeren een AMD Athlon CPU 
·Surfing Games voor PS3 
·Mijn Canon printer drukt niet af 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com