Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Waarom wordt mijn laptop Hibernate ?
De winterslaap optie op uw laptop is op zijn plaats om te helpen redden leven en energie de batterij wanneer de computer niet wordt gebruikt voor een voorgeschreven hoeveelheid tijd . Met winterslaap , de computer bespaart wat je op het werken in een bestand op de harde schijf , dus als je opnieuw beginnen uw laptop omhoog , het opent om dezelfde instellingen en bestanden die u geopend had voordat het te sluiten . Als uw computer niet is winterslaap , moet u mogelijk uw winterslaap instellingen met behulp van het Configuratiescherm te stellen . Winterslaap Vs . Slaap Instellingen

U zult merken dat uw computer een aantal energie-instellingen die u in staat om energie te besparen tijdens het gebruik van de computer . De term " hibernate " wordt vaak ten onrechte door elkaar gebruikt met de term " slapen " als het gaat om energie-instellingen op uw laptop . Terwijl slaap maakt in principe u uw computer pauzeren en hervatten de macht weer snel , slaapstand kan de computer bijna uitgeschakeld om meer energie te besparen . Opstarten na de winterslaap duurt meestal langer dan het proces na slaapstand .
Instelling Winterslaap

Voordat winterslaap zal werken op uw laptop , moet u eerst de parameters waarin winterslaap wordt gebruikt . Begin met een bezoek aan het Configuratiescherm op uw computer door te klikken op ' Start ', ' Configuratiescherm'. Ga direct naar " Systeem en beveiliging " en kies vervolgens " Energiebeheer. " Op het eerste tabblad van het venster Energiebeheer , zult u zien dat uw laptop heeft opties voor de winterslaap . Stel de tijd voor inactiviteit voordat de computer de hibernationstand geactiveerd , als uw computer waarschijnlijk zegt " nooit " als de standaard instellingen . Navigeer vervolgens naar het tabblad " Slaapstand " en zorg ervoor dat " Enable Hibernation " een aangevinkt vakje . Klik op 'Toepassen'.
Andere instellingen

Andere instellingen
op uw computer kan worden bemoeien met zijn winterslaap mogelijkheden . Kijk onder "Power Schemes " om ervoor te zorgen dat uw andere energie-instellingen zijn niet tegenstrijdig aan die u hebt ingesteld voor de winterslaap . Controleer ook het tabblad ' Geavanceerd ' , waar u kunt schakelen wat er gebeurt als u op de aan -knop . Als u liever winterslaap te starten door op de aan -knop , moet u uw instellingen te veranderen, omdat de laptop standaard is af te sluiten voor die optie .
Wakker uw computer

De manier waarop u uw computer uit de slaapstand varieert van laptop tot laptop . Op sommige , hoeft u slechts een toets aanraakt op uw toetsenbord om uw computer uit de slaapstand en hervat uw werk . Andere vereisen een depressie van de uit-knop voor hetzelfde resultaat . Oefen ontwaken uw laptop uit hun winterslaap om ervoor te zorgen dat u de juiste manier om uw specifieke machine wakker .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe je Toshiba Satellite A105 …
·Wat is de beste manier om een …
·Hoe maak je een cd uitwerpen v…
·Mijn Dell Latitude D610 's Pow…
·Hoe maak je een Lenovo T61 Pro…
·Hoe u uw HP Mini Heb een achte…
·Asus G1S - X1 Vs . X2 
·De eerste laptop computer in d…
·Hoe de draadloze verbinding in…
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Hoe te bewerken Word-documenten op mijn …
  Hardware Articles
·Hoe kan ik mijn toetsenbord Tweetalige Z…
·Hoe maak je een PC geheugen Finder Gebru…
·Aanwijzingen voor de Brother Label Maker…
·Hoe om verwijderde bestanden te herstell…
·Hoe je BIOS Flash op een Toshiba P25 S50…
·Hoe kan ik Vervang de fotoconductor op e…
·Hoe maak je een Compaq Presario laptop s…
·Over Toshiba Laptops Oververhitting 
·Verschil tussen Core 2 Quad Core & 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com