Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik als vervanging van een CCFL Tube in Compaq Laptop LCD Bulb ?
Jouw CCFL , of backlight lamp is een klein lampje ingebouwd in uw LCD -scherm . Het geeft licht op het scherm, zodat u foto's en afbeeldingen kunt bekijken . Als de achtergrondverlichting brandt uit , zal je scherm ofwel gaan helemaal zwart , of lijken erg zwak . Vervangen van de verlichting in uw Compaq laptop is een lastige procedure . Omdat de lamp bevindt zich in het LCD -scherm , moet u het hele scherm uit elkaar te nemen om toegang te krijgen tot de lamp . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier ontwerpen, Kleine , platte schroevendraaier
Guitar pick
soldeerbout
Solder
ESD polsband
Toon Meer Instructions
1

Sluit uw laptop met behulp van het besturingssysteem . Koppel alle kabels en apparaten van de laptop . Trek het gesloten beeldscherm , en plaats de laptop beneden . Draai de computer , zodat de voorste rand is naar u toe gericht . Verwijder de accu uit de onderste behuizing monteren . De batterij wordt op zijn plaats gehouden door een of twee ontgrendeltoetsen . Kopen van 2

Verwijder het deksel geheugen compartiment , en zijn behoud van Phillips - schroeven . Zoek de draadloze kaart in het geheugen compartiment . Het zal worden gesitueerd onder de geheugenmodules in het compartiment . Ontkoppel de twee antennekabels van de draadloze kaart . Verwijder de Phillips - schroeven van binnenuit de lege batterijhouder . Deze schroeven op het scharnier cover, en het toetsenbord op de laptop .

Plaats 3 de laptop open , en trek openen het beeldscherm totdat het in de 180 - graden positie . Gebruik een platte schroevendraaier om het afdekplaatje los te wrikken van de basis van de laptop . het afdekplaatje is de plastic strip boven het toetsenbord montage .
4

Pak de bovenkant van het toetsenbord . Plaats het toetsenbord naar beneden over de polssteun . Koppel lintkabel van het toetsenbord uit de connector op het moederbord . Verwijder het toetsenbord montage van de basis van de laptop volledig .
5

Koppel alle kabels die aan beide zijden van het beeldscherm om hun moederbord connectors . In de meeste Compaq laptops het LCD- video -kabel loopt van de linkerkant van het beeldscherm , en de draadloze antenne kabels strekken zich uit vanaf de rechterkant . Verwijder de Phillips - schroeven uit elke LCD scharnier . Til het scherm off base van de laptop .
6

Plaats het beeldscherm open op een schone , vlakke ondergrond . Verwijder de rubber schroef covers van front bezel het beeldscherm 's . De frontplaat is de plastic kap aan de voorzijde van het LCD-scherm . Verwijder vervolgens de kruiskopschroefjes onthuld door de schroef covers. Verwijder frontplaat voorzichtig van het beeldscherm . Sommige bezels kan verlangen dat u een dunne , platte schroevendraaier , of plectrum aan de ring los te wrikken van het beeldscherm te gebruiken .
7

Verwijder de Phillips - schroeven aan beide kanten van het LCD-scherm dat het scherm op zijn plaats veilig te stellen . Kantel het scherm naar voren , en koppel de grote platte kabel van de connector op de achterzijde van het scherm . Til het scherm uit het beeldscherm .
8

Steek een kleine platte schroevendraaier in de kleine inkepingen langs de buitenrand van het LCD-scherm . Wrik de achterzijde van het scherm vanaf de voorkant door te werken je weg in het volledige scherm . Verwijder het achterpaneel . Zoek en verwijder de dunne metalen beschermer van binnen het scherm om de backlight lamp te onthullen . Verwijder de achtergrondverlichting van het LCD-scherm .
9

Gebruik een soldeerbout om de draad connectoren van elk uiteinde van de backlight lamp te verwijderen . Draai deze hele procedure om de nieuwe backlight installeren. U moet solderen de draad connectors aan elk uiteinde van de nieuwe backlight voordat u het installeert .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe Laptop onderdelen te kopen…
·Hoe kan ik een driver opnieuw …
·Toshiba Laptop Kenmerken en ho…
·Hoe maak je een HDD Password i…
·Hoe kan ik een laptop Carry 
·Hoe maak Mijn QuickPlay Button…
·Hoe maak je een Wi - Fi hotspo…
·PC Problemen met de batterij 
·Wat is de oorzaak een brandluc…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een partitie in Windows XP he…
·Hoe maak je een Drum tonercartridge Verv…
·Matshita DVD-R UJ - 815 Specificaties 
·Hoe kan ik Bekijk de acculading in Dell …
·Hoe kan ik een laptop Tester Word 
·Medion P46000 Specs 
·Hoe te Lezingen Noteer op de MacBook Pro…
·Outputting iPad Citrix op een monitor 
·Hoe te Audio Hardware Geluidskaarten Ins…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com